Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátló módszert ajánlotok egy 15 éves lánynak?
Ha csak óvszert használnánk, abban nem nagyon bíznék meg. A tablettának pedig félnék a mellékhatásaitól és mindenhol azt olvasom, hogy ilyen fiatalon nagyon káros lehet.
Kérlek titeket, hogy a kérdésre válaszoljatok!
akkor szerintem várj a tablettával 1,5-2 évet, addig főként orálozzatok, és néha lehet közösülés is, óvszer + spermicid.
szerintem csak a menzeszed megszűnte utáni 1-2 napban legyen behatolás, meg mielőtt megjönne azelőtt pár nappal.
Én 15 szülinapom előtt 3 hóval vesztettem el, gumival kezdtük (seemi gond nincs vele), aztán töb idegig együtt maradtunmkk és tabira váltottunk, aztán 3 évig szedtem, szarrá vágott, nem jött be, úgyhogy megint marad a gumi.
Hozzáteszem azóta is vele vagyok
20/N
elég nagy baj, ha lecsúszik, mert az azt jelenti általában, hogy a srác nincs felizgulva.
Kiszakadni kiszakadhat, de ha ellenőrzöd használat után, akkor észre fogod venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!