Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fogamzásgátló módszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fogamzásgátló módszert ajánlotok egy 15 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Ha csak óvszert használnánk, abban nem nagyon bíznék meg. A tablettának pedig félnék a mellékhatásaitól és mindenhol azt olvasom, hogy ilyen fiatalon nagyon káros lehet.

Kérlek titeket, hogy a kérdésre válaszoljatok!

2011. jan. 9. 16:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
67%
A tebletta miatt lett meddő az egyik barátnőm ... :/ Eddig nem tudtam, hogy ilyen létezhet, azóta próbálkoznak a babával (már bőven abban a korban járnak) de semmi, voltak ki vizsgáláson, és megállapították, hogy valószínűleg a tabi miatt nem tud teherbe esni, szerintem óvszer, 15 évesen az megfelelő.
2011. jan. 9. 16:20
 12/29 A kérdező kommentje:
De a gumiban nem bízom annyira:S
2011. jan. 9. 16:22
 13/29 anonim ***** válasza:
Mi a bajod az óvszerrel?
2011. jan. 9. 16:23
 14/29 A kérdező kommentje:
Lecsúszik, kiszakad?
2011. jan. 9. 16:24
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

akkor szerintem várj a tablettával 1,5-2 évet, addig főként orálozzatok, és néha lehet közösülés is, óvszer + spermicid.

szerintem csak a menzeszed megszűnte utáni 1-2 napban legyen behatolás, meg mielőtt megjönne azelőtt pár nappal.

2011. jan. 9. 16:24
 16/29 anonim ***** válasza:
84%
Dehogy csúszik le :) a kiszakadásra kicsi az esély, de minden fogamzásgátlóban ugyanúgy megvan az esély, hogy teherbe esel.
2011. jan. 9. 16:25
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Én 15 szülinapom előtt 3 hóval vesztettem el, gumival kezdtük (seemi gond nincs vele), aztán töb idegig együtt maradtunmkk és tabira váltottunk, aztán 3 évig szedtem, szarrá vágott, nem jött be, úgyhogy megint marad a gumi.

Hozzáteszem azóta is vele vagyok

20/N

2011. jan. 9. 16:27
 18/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, főleg az utóbbi két válasz megnyugtatott :)
2011. jan. 9. 16:27
 19/29 A kérdező kommentje:
három :)
2011. jan. 9. 16:28
 20/29 anonim ***** válasza:
68%

elég nagy baj, ha lecsúszik, mert az azt jelenti általában, hogy a srác nincs felizgulva.

Kiszakadni kiszakadhat, de ha ellenőrzöd használat után, akkor észre fogod venni.

2011. jan. 9. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!