Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiu vagyok és fogamzásgátlo vettem be, lehet valami gondom?

"...lehet valami gondom?"
Már van gondod.

Hát szerintem sem lesz gond, de egy férfinek akkor is hormonbomba ez a mennyiség, jól mondta, aki írta.
Minden esetre ha bármit érzel akkor menj el orvoshoz.
Egyébként ki volt az a nagyokos, aki képes volt összecserélni a fogamzásgátlót valamivel? Nem azért, de annyira egyértelmű a 21 szem,a napok, nyilak, hogy tudták elkeverni?

Kettőt? Le fog száradni a kukid és kinőnek a melleid - a heréid helyén. :D
Komolyan: semmi bajod nem lesz tőle, de rendszeresen azért ne szedd.
A tudálékos válaszolónak meg: nézz utána mi és mennyi van egy mai fogamzásgátlóban. Valamint annak is nézz utána, hogy mi az összefüggés a gesztagének és az androgénhatások között.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékosztatót vagy kérdezze meg NŐGYÓGYÁSZÁT! xD
neked van már nőgyógyászod ? ... extazi tablettának nézted ? xD
köszönöm mindenkinek a válaszokat :) örülök hogy válaszoltatok
18:04 meg: szerinted direkt vettem be?

Hogyha a tabbleta bevétele után 1-2 óra múlva fájni fog a fejed, akkor lehet hogy összemegy a himvessződ. Ha nem fáj a fejed, akkor semmi probléma nem lesz.
Egy nőgyógyász

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!