Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fogamzásgátló tablettát vettem be egy nap, most mit tegyek? SOS!
Figyelt kérdés
Yadine tablettát szedek, és most vettem észre, hogy a mai gyógyszerem már hiányzik, azaz egyik nap két tablettát vettem be véletlenül. Nem tudom hogyan történhetett. Ilyenkor mi a teendő? Mikor vegyem be a következőt, még ma? Most egy nappal előbbre fog kerülni a ciklusom, vagy lehet más problémám is ebből? Még sohasem történt velem hasonló, mindig pontosan szedtem a gyógyszert. Kérlek segitsetek!2011. júl. 5. 07:35
1/4 anonim 

válasza:

Szia! Egyszer én is jártam így.Nekem ilyen esetre nem írt semmit a betegtájékoztató ezért én azt csináltam,hogy minden nap korábban vettem be a gyógyszert 3-4 órával és így visszaállt a rend.Én délbe szoktam bevenni,tehát először reggel 9,utána reggel 6 és így tovább amíg megint dél nem lett a bevétel ideje. Volt aki azt tanácsolta,hogy szedjem tovább mintha mi sem történt volna és legfeljebb egy napot tolódik a ciklusom. De nem akartam mert én ehhez vagyok szokva ami van és így a jó.
2/4 anonim 

válasza:

Jaj rosszul írtam! Nem visszafelé kell az időt tolni hanem előre. Tehát később venni. Látszik hogy régen volt már az én esetem:)
3/4 anonim 

válasza:

Nem lesz belőle semmi, de ma mindenképpen vegyél be. Attól, hogy egyszerre kettőt vettél be, nem lesz kétszer tovább a szervezetedben. Nem túladagolható, és nem fogja eltolni a menstruációdat se, de mindenképpen 28 napig kell szedned a gyógyszert - tehát vegyél be a végén egy másik levélből egy szemet.
4/4 anonim 

válasza:

Előzőhöz: én is elrontottam :) nem 28, hanem 21 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!