Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hüvelytampon nem zavar bele hogy a hímvessző teljes behatoljon? És annyira elég felnyomni ameddig a mutatóújjam beér? Előre is várom válaszaitokat! Köcci
nagyon szépen köszönöm,mert tájékozódtam én csak másokat is meg szerettem volna kérdezni róla:)
köcci mindenkinek
"legkorábban 1 órával az utolsó közösülés után, legkésőbb 24 órával a felhelyezést követően."--->
szóval közösülés alatt bennem kell lennie?? mert ezen az oldalon(pirulapatika)nem írja h mit tom én 2 perc múlva vegyem ki! segítsetek légyszi
berosálok, erről a fog.gátló módszerről még nem hallottam, a pharmatex hüvelykúp folyékonnyá válik azt ki sem kell venni, nem is lehet.
de ezt a tampont ezek szerint mindenképp. kövesd a tájékoztatót
Istenem, de hülyék egyesek...
Nekem pl. teljesen egyértelmű volt, hogy miről kérdez...
Hagyd magadban a tampont mindenféleképpen! Felhelyezés után rögtön hat... Szeretkezés után minimum 2 órát át még hagyd magadban és a felhelyezéstől számított 24órán belül távolísd el! Aznap ne mosd ki a hüvelyed BELÜLRŐL semmiféleképpen (csak kívülről). Ne ijedj meg, ha nem találod mikor el akarod távolítani! Guggolj le, nyomj erősen és a két ujjadat csipesszerűen használva nyúlj be és könnyedén húzd ki magadból (kihzás közben NE feszísd a hasad, hanem teljesen engedd el magad!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!