Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig kell még várni? (Lindynette fog. Gátló)
Figyelt kérdés
Sziasztok, legfőképp azok válaszát várom, akik használják! Annyit szeretnék kérdezni, hogy mikortól véd maximálisan a tabi? Tegnap vettem be a 14. Lindynette tablettát, ma a 15. lesz, akkor már védve vagyok? Vagy várjam meg a szünetmentes napokat, és kezdjem el majd a következő levelet?
A válaszokat köszönöm!
2010. dec. 30. 19:10
1/2 anonim 

válasza:

Én is szedtem Lindynettet, nekem akkor azt mondták, hogy érdemes egy hónapot várni. Szerintem ez a fajta hatása nem változott azóta, de a betegtájékoztatón ez is rajta van.
20L
2/2 A kérdező kommentje:
Körbenéztem 1-2 helyen. És Orvosi kommentek szerint elég a 2 hét. Remélem. :)
2010. dec. 31. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!