Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gyakorlati kérdés: Cumm Csók...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakorlati kérdés: Cumm Csók Nyál?

Figyelt kérdés
Az elméleti kérdés az, hogy túlélhet e egy spermium sejt, megtermékenyítő és mozgóképes állapotban egy ilyen utat: Orális szex ejakuláció nélkül, (ergó max előváladék) csókolózás, majd nyállal megnedvesített ujjal mélyreható petting. Na jó ne mélyre, inkább olyan közepesen mélyre, hogy a hüvely savas közegében is kelljen még úsznia. De jöhet válasz a mélyrehatóra is!
2010. dec. 29. 22:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
mondd.
2010. dec. 29. 23:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Na hogy mekkora logikád vanXD és arra gondoltál, hogy peteérés:O de jól megmagyarázod:S eleve ha nincs peteérés akkor lőheti töményen is. Esély akkor is lehet ennél az orál esetnél csak minimális nagyon, okoska^^ és hallotad tőlem, hogy tuti terhesség? szerintem nem, de agyilag be akartál vágodni;):D
2010. dec. 29. 23:24
 13/17 anonim ***** válasza:
hogy ezek a nők milyen okosak^^
2010. dec. 29. 23:25
 14/17 A kérdező kommentje:
Ohh bazz :D Ez ki is ment a fejemből... Nem... nem agyilag akartam bevágódni csak megkérdezte tőlem valaki, és szeretek vita közben gondolkozni. És esély mindig mindenre van, csak jelen esetben annyira elenyésző (legalábbis szerintem) hogy nagyon.
2010. dec. 29. 23:29
 15/17 A kérdező kommentje:
és /me F/23
2010. dec. 29. 23:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Nos, hát bocs 2 okból, nem is akartam keménykedni, de olyan mintha mégis.

Az esélyek minimálisak minden esetben, csak akkor 100% amikor már terhes:) 50% meg akkor mikor tuti bent vannak a sejtek, de még nincs eredmény. Ha így lezárhatom a válaszom.

2010. dec. 29. 23:37
 17/17 A kérdező kommentje:
:D Semmi gond! Köszi! :D 100%-osan kielégítő volt a válasz... ;)
2010. dec. 30. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!