Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorlati kérdés: Cumm Csók Nyál?
ami ezt túlélné és még meg is termékenyülne, az már a tajgetoszt is túlélné, és megérdemli hogy éljen.
egyébként nem lehetetlen hogy túléli, de nem aggódnék ezen így ilyen formában... ez még mörfibácsinak is sok =) egyébként szerintem a petefészekig nem jut el csak az ujjadról az a kevés ami esetlen ráragaad:D
Off: Dear Girl_ez jó volt! :)
On:Elméletileg nem élhet túl eg spermiumsejt egy ekkora utat, ilyen körülmények között. Gondoljunk csak arra hogy az ondó önmaga egy kémiai puffer, ami egy enyhén lúgos környezetet hoz létre a hímivarsejt számára. Szex közben a méhnyakhoz közel lökődik ki az ondó, és kis időt kell eltölteniük, vagy nem is találkoznak a hüvely savas környezetével, hanem egyből a méhbe kerülnek.. és onnan tudjuk... A lényeg az hogy szerintem teljesen lehetetlen hogy olyan kis mennyiségű spermából egyetlen sejt is túléljen egy fél hüvelyhossznyi (lol) maratont, úgy hogy se tápanyag neki, (az az ondóban van ugye) se lúgos élettér, SŐT savas (és a sperma már az esővíz gyenge savasságától is mozgásképtelenné válik) se semmi... Én is hülye lennék ilyen körülmények között dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!