Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kellett már 72 órás és ha kellett akkor milyen \'mellékhatásokat\' észleltetek, amivel esetleg ha kéne akkor számolhatok?
szia.
nekem is kellett nem is olyan rég..utána meg is jött,de most meg késik...szóval a hormonháztartást borítja egy kicsit..:S
Semmi extra. Nem lettem rosszul egyáltalán. 3 napra rá megjött, megvonásos vérzés formájában...majd rá kb 35 napra a normális darabos.
Most tartok a köv. ciklusom felénél és iszonyatmód szurkál az alhasam. peteérést eddig még soha nem éreztem, most viszont nagyon. Gondolom ez is vmilyen hosszútávú tünet, elvégre fölborult a hormonrendszerem...
VAGY csak ezóta az incidensem óta jobban figyelek a testem jeleire... nem tudom. Szerintetek? Mindenkinek szokott szurkálni-görcsölni? Vagy lehet a hormonbomba tünete?
köszi. akkor nem értem miért mondják hogy ilyenkor kivánosabbak a nők, most pl fáj úgy az alhasam mint mensinél, és gondolni sem akarok a szexre :) mondjuk amig nem akarok gyereket ez nem is baj :D
Amugy kezdj el állandó tabit szedni, én is azt fogom. Ne hagyatkozz hogy majd egyszer használhatod a 72 órásat mert mivel ez sem 1OO%ban véd (nekem 75-8O%t mondtak) elég sok fejfájást tud okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!