Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Be kéne vennem ez esetben is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be kéne vennem ez esetben is a 72 órásat?

Figyelt kérdés

A páromnál lecsúszott az óvszer, és teljes hosszában bennem maradt. Én kihúztam, nem éreztem és láttam rajta szakadást, megnéztem!

Viszont nem tudom eldönteni, hogy bevegyem-e ilyen esetben a 72 órásat.

Tudom hogy hatalmas hormonadag, és félek, hogy megint szétesik a menstruációm ciklusa, így is olyan nehezen állt be.

Csak normális válaszokat kérek szépen, nem vagyok ökör a témában, csak tanácstalan!

2010. dec. 23. 22:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hány napos a ciklusod? Mert a peteérésed időpontja attól függ. Általában várható menzesz előtt 14 nappal van. Tehát csak 28 napos ciklus esetén van 14. napon, hosszabb ciklus esetén később.

Kilógott az óvszernek a vége? Úgy maradt benned? Vagy a vége is benned volt?

2010. dec. 23. 23:48
 12/18 A kérdező kommentje:

28 napos általában, mindenhonnan megnéztem a kalkulátorral.

az óvszer vége kilógott, nem volt bennem.

2010. dec. 24. 00:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha az óvszer vége kilógott tuti semmi gond.
2010. dec. 24. 07:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha kilógott az óvszer vége, akkor eszedbe se jusson bevenni!
2010. dec. 24. 12:32
 15/18 sasna ***** válasza:
irt az orvos?
2010. dec. 24. 12:33
 16/18 A kérdező kommentje:
irtam az orvosnak, de még nem válaszolt, ill nem is találom a kérdésemet.... mondjuk hajnali egykor írtam, egyenlőre nem találtam meg....
2010. dec. 24. 15:33
 17/18 anonim ***** válasza:
16%

Na ha ennyire hülye vagy lusta vagy hogy írogatsz mint hogy személyesen ezt megold akkor meg is érdemled hogy terhes legyél!!!!!! De rohadt kényelmes világban élünk emberek!!!!

Utána meg csak a sírás van hogy terhes a kulturált internetes paraszt!!!

Google-ban keress rá "orvosi rendelő, nőgyógyász"-ra, internet bolond!!!

2010. dec. 26. 15:39
 18/18 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszoló!

Itt senki nem unatkozik, és nem ér rá! Itt az egyetlen probléma az volt, hogy ha akarnék SE tudnék elmenni dokihoz, hiszen téli szünet, ünnepek...

Ráadásként, mit mondana az orvos? Ne vegye be kérem, nem ajánlom.

Azóta beszéltem orvossal, pánikra nem volt ok, én is csak hezitáltam.

De látom, Kedves Utolsó hozzászóló, minden bajával akkor is zavarja az orvosát, ha nem kéne!

Magyarországon pedig inkább az a siralmas,hogy többen halunk meg, mint születünk.

És hogy miért? Mert nincs pénz gyereket nevelni, főleg hogy magunkat sem bírjuk életben tartani.

Ennyi.

Köszönöm,hogy idefáradt

2010. dec. 27. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!