Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be kéne vennem ez esetben is a 72 órásat?
A páromnál lecsúszott az óvszer, és teljes hosszában bennem maradt. Én kihúztam, nem éreztem és láttam rajta szakadást, megnéztem!
Viszont nem tudom eldönteni, hogy bevegyem-e ilyen esetben a 72 órásat.
Tudom hogy hatalmas hormonadag, és félek, hogy megint szétesik a menstruációm ciklusa, így is olyan nehezen állt be.
Csak normális válaszokat kérek szépen, nem vagyok ökör a témában, csak tanácstalan!

Hát a 16. nap után már nincs nagy baj, ha feltételezzük, hogy 28 napos a ciklusod és a 14. napon volt peteérésed.
Szerintem nem kell bevenned, a gumi elejében van az ondó, ha nem szakadt ki nem kerülhetett a nyitott végénél beléd semmi.

Uccsónak!
Nehogy már az a két nap alatt változzon a világ!!!
Ha azt mondta volna hogy 20.nap után van akkor ok lenne!!!!
Vedd be minnél hamarabb!!!!!!!!!!
Vagy válaszd a gyereket, biztos jobban jársz!
hát nem pont 28 szokott lenni. van mikor 30. pár nap csuszás szokott lenni, ha persze ideges vagyok, akkor másfél hetet csúszik átlagosan.
De ám én úgy tudtam, hogy a spermának nem kell csontra a méh előtt lennie ahhoz, hogy megtermékenyüljek, hiszen olyan sikosító anyagokat termelek, ami megkönnyíti a sperma bejutását. Tehát ebből kifolyólag aggódom, hogy a bejárattól mennyire tudnak feljutni úgy,hogy az óvszer elvileg sperma ölövel van bekenve.....
Kb ezen töröm az agyamat.

sztem egyszer be lehet venni.. nehogy aztán gond legyen.. ugyanis pont a 15. - 20. nap között van a peteérés.. szal félidőben.. én bevenném.. de inkabb itt kérdezd meg, www.orvostudakozo.hu
Dr. Hamvas Ferenc, gyorsan valaszol majd, az a jo benne..
megnéztem még egyszer, elnéztem a naptárat. a helyes szám 18-19. nap.
Peteérést én 14-16ra tudom... kövezzetek meg ha nem így van :S

*mély hosszú levegő* *kifúj*
Azt mondja, h nekem előtte való héten volt peteérésem :D hát ezt megúsztam.. (most számoltam ki kalkulátorral)
Amúgy ha a dokit kérdezném, tuti kicsusznék az időből... de szeretlek titeket :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!