Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Be kéne vennem ez esetben is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be kéne vennem ez esetben is a 72 órásat?

Figyelt kérdés

A páromnál lecsúszott az óvszer, és teljes hosszában bennem maradt. Én kihúztam, nem éreztem és láttam rajta szakadást, megnéztem!

Viszont nem tudom eldönteni, hogy bevegyem-e ilyen esetben a 72 órásat.

Tudom hogy hatalmas hormonadag, és félek, hogy megint szétesik a menstruációm ciklusa, így is olyan nehezen állt be.

Csak normális válaszokat kérek szépen, nem vagyok ökör a témában, csak tanácstalan!

2010. dec. 23. 22:15
1 2
 1/18 Kriszti83 ***** válasza:
A ciklusod hol tart? Ha nincs peteérésed, szerintem ne vedd be a 72 órás tablettát.
2010. dec. 23. 22:17
 2/18 A kérdező kommentje:
16 nap után jártunk már és most ezért vagyok gondban....
2010. dec. 23. 22:21
 3/18 anonim ***** válasza:

Hát a 16. nap után már nincs nagy baj, ha feltételezzük, hogy 28 napos a ciklusod és a 14. napon volt peteérésed.

Szerintem nem kell bevenned, a gumi elejében van az ondó, ha nem szakadt ki nem kerülhetett a nyitott végénél beléd semmi.

2010. dec. 23. 22:36
 4/18 anonim ***** válasza:
38%

Uccsónak!

Nehogy már az a két nap alatt változzon a világ!!!

Ha azt mondta volna hogy 20.nap után van akkor ok lenne!!!!

Vedd be minnél hamarabb!!!!!!!!!!

Vagy válaszd a gyereket, biztos jobban jársz!

2010. dec. 23. 22:41
 5/18 A kérdező kommentje:

hát nem pont 28 szokott lenni. van mikor 30. pár nap csuszás szokott lenni, ha persze ideges vagyok, akkor másfél hetet csúszik átlagosan.

De ám én úgy tudtam, hogy a spermának nem kell csontra a méh előtt lennie ahhoz, hogy megtermékenyüljek, hiszen olyan sikosító anyagokat termelek, ami megkönnyíti a sperma bejutását. Tehát ebből kifolyólag aggódom, hogy a bejárattól mennyire tudnak feljutni úgy,hogy az óvszer elvileg sperma ölövel van bekenve.....

Kb ezen töröm az agyamat.

2010. dec. 23. 22:41
 6/18 sasna ***** válasza:
57%

sztem egyszer be lehet venni.. nehogy aztán gond legyen.. ugyanis pont a 15. - 20. nap között van a peteérés.. szal félidőben.. én bevenném.. de inkabb itt kérdezd meg, www.orvostudakozo.hu

Dr. Hamvas Ferenc, gyorsan valaszol majd, az a jo benne..

2010. dec. 23. 23:15
 7/18 A kérdező kommentje:

megnéztem még egyszer, elnéztem a naptárat. a helyes szám 18-19. nap.

Peteérést én 14-16ra tudom... kövezzetek meg ha nem így van :S

2010. dec. 23. 23:29
 8/18 sasna ***** válasza:
kérdezd meg az orvost, azon az oldalon, amit belinkeltem!
2010. dec. 23. 23:32
 9/18 A kérdező kommentje:

*mély hosszú levegő* *kifúj*

Azt mondja, h nekem előtte való héten volt peteérésem :D hát ezt megúsztam.. (most számoltam ki kalkulátorral)

Amúgy ha a dokit kérdezném, tuti kicsusznék az időből... de szeretlek titeket :D

2010. dec. 23. 23:34
 10/18 sasna ***** válasza:
0%
nem csúsznál ki.. gyorsan válaszol, pár óra kb.. de attól még tudd, h lehet spontán peteérésed is.. bár sztem nem sok az esély, de kérdezd meg a dokit.. légyszi, akkor én is nyugisabb leszek :)
2010. dec. 23. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!