Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletlen kerdese csupan?
Figyelt kérdés
Parommal 2 nappal ezelott szeretkeztunk,es veletlen "baleset"tortent.Ma pedig megjott a verzesem.Mekkora eselyem van arra hogy megfogan egy kisbaba?Ha jol tudom az esetek nagyreszeben ilyenkor nem tortenik meg a beagyozodas,vagy megis?Fordult mar ilyen elo hogy igy estetek teherbe?2010. dec. 23. 02:18
1/9 anonim 

válasza:

Hát ne bízd a véletlenre szerintem menj el orvoshoz.
2/9 anonim 

válasza:

hát ha az alatt a 2 nap alatt beágyazódott valami akkor a méh falon nem tud megtapadni mert az hámlik sza sztem kicsi az esélye ....(rem érthetően mondtam ennél jobban nem tom kifejezni magam ) de az a biztos ha dokihoz mész vagy tesztet csinálsz
3/9 A kérdező kommentje:
Az orvosom azt mondta h attol h megjott,meg teherbe eshettem.Persze h megfogom csinalni a tesztet,mihelyst vege a mensz.nek.Csak az igazsag h egyfolytaban ez jar az agyamban,h megfogant-e vajon a baba.Nem terveztem egy ujabb terhesseget ,ra adasul pont most mikor sulit szeretnek elkezdeni...
2010. dec. 23. 17:23
4/9 A kérdező kommentje:
Irjatok,legyszi mert nagyon izgulok,mit gondoltok,mekkora azeselye h terhes leszek..jart mar esetleg igy valaki?
2010. dec. 25. 00:58
5/9 anonim 

válasza:

Nagyon kicsi az eselye. Nem hinnem hogy terhes lennel. Ha igen akkor mehen kivuli.
Egy babat nem olyan konnyu osszehozni, ha akarod sem.
6/9 anonim 

válasza:

Esélytelen. Iszonyatos túlélő kis megtermékenyített petesejtnek kell lennie ahhoz, hogy vérző méhben megtapadjon és túl is élje. Szerintem ne parázz. Tesztet pedig minimum 2 hét múlva vegyél, ne a menszid végén, akkor már nagyjából biztos eredményt fog mutatni, addig nem.
7/9 anonim 

válasza:

Meg értem hogy izgulsz! A doki miért nem írt 72 órás tablettát?
Emberek évekig szexeknek védekezés nélkül úgy hogy nem lesz gyerekük, pedig sokan nem bánnák, ha lenne. Mit gondolsz minden Római Katolikus, aki nem tervezte be az elkárhozást, azaz nem használ óvszert, mert ugye ha nem bánja meg bűneit, akkor elkárhozik - tehát nekik mindegyiküknek tíz gyereke van, vagy nem élnek szexuális életet, vagy csak akkor, amikor nem lehet gyerek. És ha tíz gyerek is van hányszor nem eset teherbe az a nő.
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolso valaszolo.Nagyon koszonom valaszod,de nem vagyok egy tizeneves kislany,tudom hogy nem mindig jon ossze egyhamar egy kis baba.Nekem pl egy alkalom utan "osszejott" kislanyom aki most masfel eves,tehat nem mindig hosszas probalkozas szukseges a megfogantatashoz.Kerdezted h a doki miert nem irt 72 oras tabit,nos,ezt pontosan le irtam az elozoekben,hogy mi torten,miert nem vehettem be a tablettat.tudom h nagyon keves eselye van,de megis van eselye h terhes leszek..lehet kicsit naivnak tunik a kerdesem, de nagyon izgulok,es egyben aggodom is h mi lesz,mert nem vagyok felkeszulve egy ujabb terhessegre.koszi megegyszer a valszt,varok ujabb hozza szolasokat.
2010. dec. 26. 04:56
9/9 A kérdező kommentje:
Bekes karacsonyt kivanok mindenkinek!
2010. dec. 26. 04:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!