Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mitől ment össze megint a cicim?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől ment össze megint a cicim?

Figyelt kérdés

szóval először kb másfél évvel ezelőtt szedtem tabit, akkor nagyon megnőtt a cicim, de azt egy hónap múlva abbahagytam, mert bajom lett tőle, és akkor nem szedtem egy fél évig, és a cicim megint ugyanolyan kicsire ment össze, mint előtte.

akkor egy ideig nem szedtem semmit, és most 9 hónappal ezelőtt megint elkezdtem egyet, akkor megint megnőtt nagyon, és még mindig szedem, és most meg megint összement...

és ez iszonyatosan idegesít, mert már örültem, hogy végre megnő, és amíg szedem így is marad. ezek szerint ez nem így van??????

(17)

2010. dec. 22. 17:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ja és ne érts félre kérdező én nem akarlak kioktatni, ez a te dolgod, semmi közünk hozzá, csak egyszerűen belegondoltam mi lenne, ha az én lányom állna elő ilyennel.

Minden esetre a hormonváltozás okozta a melled méretének változását is.

2010. dec. 22. 19:10
 22/25 anonim ***** válasza:

Igen, csak azt is figyelembe kell venni, hogy sok fiatal a tablettán kívül nem hajlandó mást használni.

Pl ha előállna azzal a lányod, hogy vagy felíratsz neki tablettát, vagy megszakítással fog "védekezni, akkor lehet meggondolod.

2010. dec. 22. 19:12
 23/25 anonim válasza:

Szerintem ne válts tablettát. Egy új fajta tabletta szedése eléggé megváltoztatja a hormonháztartást, nem jó azt túl sokszor felkavarni. Amúgy sztem teljesen normális, ami történt veled. Amikor elkezdtem szedni a tablettát, nekem is megnőtt a mellem, aztán most megint normális (mondjuk én ennek örülök..).

20/L

2010. dec. 22. 20:06
 24/25 anonim ***** válasza:
Akkor egy fejmosást kapna a lányom és egy csomag óvszert. Nem velem cseszne ki, ha nem használná és ezt tudná is (az én lányom garantáltan nem lesz buta, sem hülye - azt nincs kitől örökölnie :D) Tablettát viszont nem kapna, ebben biztos vagyok.
2010. dec. 23. 16:07
 25/25 A kérdező kommentje:

akkor most szeretnék üzenni az összes begyepesedett 30-40, nem tudom, hány évesnek.

nem vagyok hülye, nekem sem volt kitől örökölnöm. és nem tudom, te honnan veszed a bátorságot, hogy ilyet mondj nekem.

nem az volt a kérdés, hogy te mit engednék a genius gyerekednek, szóval, ha okoskodni szeretnél, keress hozzá másik beszélgető partnert.

tehát, nem tudom, te tisztában vagy-e azzal, hogy milyen ez a 21. század, de törődj bele, hogy igen is elkezdődik 16 évesen a szexuális élet, sőt még sokkal korábban is.

és ne hidd azt, hogy ez alól a te gyereked kivétel lesz, mert akkor nagyon nagyon naiv vagy, és sajnállak ezért... :)

én legalább rögtön elmondtam édesanyámnak, ahogyan egy rendes lány. egy nem gyerek, hanem 16 évesen majdnem inkább felnőtt, mert akár hiszed, akár nem jóval érettebb vagyok a koromnál.

nem szeretem a gumit. te ne becsméreld és ne bíráld az én anyámat, mert én sem bíráltalak téged, hogy mit engedsz a gyerekednek, meg mit nem, mert szarok rá.

az én anyám azt látta jónak, hogy inkább feliratjuk, sőt Ő ragaszkodott hozzá, mert nem szeretne 9 hónap múlva meglepetést.

ha nem engedte volna, feliratom magamtól, vagy használok gumit, de minek, amikor utálom?

na ennyit erről, szerintem téma lezárva, minden lében kanál anyuka :)

2010. dec. 30. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!