Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mitől ment össze megint a cicim?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől ment össze megint a cicim?

Figyelt kérdés

szóval először kb másfél évvel ezelőtt szedtem tabit, akkor nagyon megnőtt a cicim, de azt egy hónap múlva abbahagytam, mert bajom lett tőle, és akkor nem szedtem egy fél évig, és a cicim megint ugyanolyan kicsire ment össze, mint előtte.

akkor egy ideig nem szedtem semmit, és most 9 hónappal ezelőtt megint elkezdtem egyet, akkor megint megnőtt nagyon, és még mindig szedem, és most meg megint összement...

és ez iszonyatosan idegesít, mert már örültem, hogy végre megnő, és amíg szedem így is marad. ezek szerint ez nem így van??????

(17)

2010. dec. 22. 17:32
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
hallod b., te tudsz olvasni??? 9 HÓNAPJA SZEDEM AZT A SZ@RT, EDDIG NAGY VOLT, MOST MEG ÖSSZEMENT, PEDIG MÉG MINDIG SZEDEM. ÉRTED??????????
2010. dec. 22. 18:02
 12/25 anonim ***** válasza:
nekem is nőtt kicsit a fog.tablettáról...most szedem 2.hónapja és kezd visszamenni eredeti méretére...egyénfüggő..válts fog.gátlót, ezt már megszokta a szervezeted
2010. dec. 22. 18:05
 13/25 anonim ***** válasza:
persze...váltson fogamzásgátlót. 1 éve szedi, hova váltson? Amúgy lehet, hogy rossz a fogamzásgátló, de nem a megszokás miatt, hanem alapból nem jó neked ez a tabletta. De ez csak egy feltevés. A legbiztosabbat orvos tudna mondani. Ha ennyire érdekel, úgyis elfogsz menni. Amúgy is ajánlatos, ha valamit érzékelsz a melleddel kapcsolatban (is). Sok embernél egyébként kiváltja a gyógyszer szedése ezt a "reakciót". De az, hogy még mindig szeded, és kisebb lett, én sem értem. Nem fogytál véletlenül? lehet, hogy most állt be normálisra a cicid. Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy pl fogyókúrán vagy, úgy érzed alig eszel, de közben már eltelt pár hét és mégsem fogsz tovább. Valamiért beállt a súlyod és kész. Remélem érted, hogy értem.
2010. dec. 22. 18:11
 14/25 anonim ***** válasza:

Akkor meg szimplán megszokta a szervezeted.

És a b@zdmegelést befejezheted, szánalmas egy 17 éves kis csitri szájából.

2010. dec. 22. 18:15
 15/25 anonim ***** válasza:
te akkora s*nter vagy utolsó!!!! miért?? ha 1éve szedi,nem lehet váltani???? pont kell is váltani, mert megszokta a szervezet!! nagyobb melleket akar! a mellét sajnálja! akkor kell egy másikat iratni, és ITT A PONT!!!!!!!!!!
2010. dec. 22. 18:16
 16/25 A kérdező kommentje:

18:15, nekem te nem dirigálsz anyukám..

többieknek meg köszi szépen :)

2010. dec. 22. 18:30
 17/25 anonim ***** válasza:
Ejj de nagylány vki....
2010. dec. 22. 18:31
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg elgondolkoznék, hogy szedjek-e tablettát. Alapból 15,5 évesen kezdted el szedni, gyerek fejjel, nem is tudom a szüleid hogyan engedhették meg, hogy hormontartalmú készítményt egyen a lányuk :S

Ez a beszéd meg szörnyű. Én nő vagyok, de soha nem beszélnék így egy másik emberrel, magadat járatod le.

2010. dec. 22. 19:02
 19/25 anonim ***** válasza:

Utolsó: Maximálisan igazad van. 15-16 éves GYEREKNEK nem való tabletta. Örüljön, ha csak ennyi baja van tőle..

De úgyse hiszi el, hiába mondod neki.

2010. dec. 22. 19:05
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy hiába mondom, de akkoris. Soha nem engedném a lányomnak, hogy gyerekfejjel ezt szedje. Van száz meg ezer védekezési lehetőség. Akkor még ki sem alakul rendesen a ciklus (peteérés, vérzés), de máris blokkolná? Áhh, én soha nem engedném, egészsége egyetlen egy van az embernek és ilyen idős korban még a szexuális élet sem normális, nemhogy a hormonrendszerbe való mesterséges beleavatkozás.
2010. dec. 22. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!