Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől ment össze megint a cicim?
szóval először kb másfél évvel ezelőtt szedtem tabit, akkor nagyon megnőtt a cicim, de azt egy hónap múlva abbahagytam, mert bajom lett tőle, és akkor nem szedtem egy fél évig, és a cicim megint ugyanolyan kicsire ment össze, mint előtte.
akkor egy ideig nem szedtem semmit, és most 9 hónappal ezelőtt megint elkezdtem egyet, akkor megint megnőtt nagyon, és még mindig szedem, és most meg megint összement...
és ez iszonyatosan idegesít, mert már örültem, hogy végre megnő, és amíg szedem így is marad. ezek szerint ez nem így van??????
(17)

Minél több benned az ösztrogén annál nagyobb...
Ha abbahagyod a szedést, akkor csökken ezért kissebb lesz. Most meg gondolom régóta ugyan olyan adagot szedsz, ezért már nem érzödik a hatása.

Azért van így, mert nem szeded a tablettát. D ez elég logikus nem?:D Ha szeded, akkor nagy, ha nem szeded, akkor akkora, amekkorát a természet adott....
Örülj neki, hogy legalább nem lett csíkos:D Mert ilyenkor az is előfordul, hogy vkinek a bőre nem bírja és megnyúlik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!