Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hányan alkalmazzátok a megszak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányan alkalmazzátok a megszakításos módszert? Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
Általában nem így védekezünk, gyógyszert szedek, de ebben a hónapban nem tudtam szedni, és gumi sem volt nálunk, így ezt a módszert választottuk. Ügyes volt a párom, ennek ellenére kicsit aggódom, mindenféle előváladéktól való terhesség híre miatt, meg hasonlók.
2010. dec. 21. 10:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szia! Én azt mondom Neked csak a legutolsó lehetőségnek használd a megszakításos módszert! ,-hogy miért,? Nagyon nem bíztonságos!!! Bíztos van mint álltalában minden fiunak némi előválladéka s ebben bízony szép számmal már ott vannak a spermák.-magyarán nem is kell,hogy ő benne élvezz el s máris terhes lehet. S hiába bizonygatod már pedig te nem benne sültél el! Sőt oly annyira kell vigyázni hogy a Te spermád nem belé hanem pl a lepedőrekerül onnan is terhes lehet! én javaslom ne ezt a módszert használd! VEGYÉL GUMIT S HASZNÁLD! Ez a tuti. Mivel Te 20 vagy gondolom a lányzó fiatalabb nálad így nem javasolná senki neki,hogy tetessen fel magának pessáriumot-mert az akár több litertől is megvédene benneteket de hát ő még ehhez túl fiatal-igy hát számodra csak a gumit tudom javasolni! Minden alkalommal húzd fel vagy hagyd hogy a csajod húzza fel s igy talán nem fogod kellemetlennek betudni!
2010. dec. 21. 12:08
 12/20 A kérdező kommentje:

:) kösz a választ - én vagyok a lány (20)

el tudnánk tartani a kicsit, megoldanánk, már beszéltünk erről, és a párom mellettem állna, nem lenne belőle abortusz

másnak: nem egy hónapra hagytam abba a szedést, miután hozzájutottam, elkezdtem szendi

az orvosi tanács: ha kimarad egynél több tabletta, 1 hónapig (nem fél évig) ne szedjem,

ha kimarad 1nél több tabletta, és beveszem, amikor tudom, szedjem tovább, amíg tart, majd 7nap szünet stb. (és abban a hónapban nincs védelem)

Ami miatt én aggódom, az az előváladék, de ha kapok egy kisbabát, nem fogom elvetetni.

2010. dec. 21. 12:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen..most ezt mondod ,mert még nem történt meg, meg a párod is..akkor leszek kíváncsi, ha majd megszületik a baba...20 éves vagy még..van munkád, biztos anyagi hátteretek, saját lakás és kb. 20 milliós tartalék a gyerekre?
2010. dec. 21. 15:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Én évek óta alkalmazom és tökéletesen bevált. Kb. én is ebben a helyzetben vagyok. Gumival nem jó, tabit nem akarok szedni, így maradt ez.
2010. dec. 21. 20:46
 15/20 anonim ***** válasza:
Nézd, most erre mit mondjak? Ennél rosszabb már csak az lett volna, ha egyáltalán nem védekeztek, bár nálam ez nem számít védekezésnek. A többit előttem elmondják.
2010. dec. 21. 21:06
 16/20 anonim ***** válasza:
55%

"Gumival nem jó, tabit nem akarok szedni, így maradt ez."

És szerinted ez a két védekezni lehetőség van? Talán nem ártana tájékozódni is, ha már szexelni tudsz.

2010. dec. 21. 21:13
 17/20 A kérdező kommentje:

kedves 15:28-as

asszem, ez nem a te dolgod ... megoldom, mellesleg -ugyan semmi közöd hozzá, de van lakásom, és a páromnak munkája, van megfelelő anyagi hátterünk, ha nem is 20 milla...

de a világon semmi közöd hozzá, ha nem így volna sem

egyszerűen csak azt gondolom, a kisbabát, ha "becsúszik" is, kapom, és nem azért, hogy kioltsam az életét, hiába nem fog kacsalábon forgó palotában felnőni, de szeretetben fog, az tuti, bármikor is kapjuk

2010. dec. 22. 12:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez a lényeg!! Szeretet közben éhezés!! Nagyszerű!!
2010. dec. 23. 16:36
 19/20 anonim ***** válasza:
Utolsó te lődd már le magad. Ki beszél itt éhezésről? Ha mindenki csak akkor vállalna gyereket, ha milliomos lenne, akkor rég kihaltunk volna. Amúgy tudok szexelni igen, és nekem ez egy teljesen tökéletes módszer, kényelmes, mellékhatások nélkül, és az élvezetet sem rontja. Kipróbáltam én már szinte mindent, de mindegyik sz@r volt. Hozzáteszem, ezt 23 éves fejjel mondom, 15 évesen én sem kockáztatnék.
2010. dec. 23. 20:12
 20/20 anonim válasza:

Én egyáltalán nem szeretném ezt a módszert. még soha nem alkalmaztam. A szeretkezés úgy lenne teljes ha be is fejeznétek. El sem tudom képzelni máskép :O

Mit gondolok róla?

Szerintem sem biztonságos, bár most lenne ideális szülnöd, egy csomó nőgyógyászati problémát megelőznél, szóval hajrááá :) Már az előváladéktól is jó esélyekkel indulhatsz.

Szerintem a hüvelykúp nagyon kényelmes megoldás. Hormonmentes, lokális, biztonságos.

2011. jan. 17. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!