Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitség? Segitség? Segitség? Segitség?
Figyelt kérdés
Esemény utáni tabletta után meg kell jönnie vagy sem? semmit nem mondott az orvos:/ és mielőtt leugatnátok... védekeztünk csak kiszakadta gumi erről meg nem tehetek:/2010. dec. 18. 22:34
1/9 anonim 

válasza:

Miért nem a dokit kérdezted meg?
2/9 A kérdező kommentje:
azért mert nem akartak fogadni seholse mert hogy szombatvan és csak úgy felirta...
2010. dec. 18. 22:40
3/9 anonim 

válasza:

Gyógyszertár?? Szerintem ha mindent jól csináltál és 3 napon belül kezdted el szedni, nem lesz gond. De majd jön egy nő és megmondja, csak írtam, hogy addig se unatkozz.
4/9 A kérdező kommentje:
bevettem bőven 3 napon belől még 1 nap se telt el csak arra vagyok kíváncsi hogy akkor megfog jönni a menstruációm a napokban? vagy marad ahogy volt...?
2010. dec. 18. 22:43
5/9 anonim 

válasza:

Ha jól tudom meg kéne jönnie...illetve nem igazi menzesz,csak amolyan...olyan mint a fogamzásgátlónál.Mivel ez egy magas hormontartalmú gyógyszer...tulajdonképpen becsapja a tested....azt hiteti el vele,hogy nem lehetsz terhes,nem termékenyültél meg,stb.Szóval igen...ettől megkéne jönnie.De jobb lenne,ha orvost kérdeznél meg róla.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. dec. 19. 00:02
7/9 anonim 

válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Nemrég tettem fel a kérdést, hasonló problémám volt, mint Neked. Nekem csak hányingerem volt, az sem vészes.
8/9 anonim 

válasza:

nekem csak a rendes időhöz képest egy napkéséssel jött meg. Baba nem lett
9/9 anonim válasza:
Nem kell aggódnod ,nekem a ciklusom 16.napján volt erre szükség...szóval nagyon aggódtan,ugyanez volt a helyzet és nekem se jött meg még 1 héten belül se pedig elm a gyógyszertől megkéne...dec 22.én kellett volna megjönnie 20.átol kis pecsételő vérzés 24.óta rendesen menstruálok...szóval nekem se jött meg a gyógyszer beszedése után csak majdnem akk amikor eredetileg is kellett..:)sehol se adtak normális választ a kérdésemre ezért gondoltam neked megkönnyítem a helyzeted és leírom saját tapasztalatomat.Hát rem minden rendben lesz és ne aggód túl,mert az is késleltetheti...Háát sok szerencsét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!