Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok, és védekezsé nélkül vesztettem el a szüzességem, terhes lehetek?
November 26-án pénteken lefeküdtem egy fiúval, és nem védekeztünk, de azt mondja, hogy nem élvezett belém...
Azóta többször is lefeküdtünk, és egyszer sem védekeztünk, de az élvezés előtt kihúzta...
Akkor most lehetek terhes, vagy így nem eshetek teherbe?
sasna:
Fiatalabb voltam mint a kérdező, amikor elvesztettem (14,5 évesen), az első válaszban már leírtam nézd vissza (nem bántam, elég érett voltam hozzá ma is így gondolom, szerelmes voltam, szép emlék...) orvoshoz menten épp, hogy 16 évesen.
Egyetértek veled... az első válaszomban leírtam rengeteg védekezési módszert, sőt már kifejtettem a véleményemet is többször, 15 évesen még ne szedjen gyógyszert (gallyra vágja a hormonrendszered, aztán amikor babát szeretnél 10-15 év múlva járhatsz meddőségi tanácsadásra, mert teljesen elcseszi a még kialakulóban lévő ciklusodat), (persze, jobb mint egy abortusz, meg a megszakítás), de az optimális a gumi lenne - főleg ismeretlenekkel-, jah de hát az 'kényelmetlen' -szerinte-! De legalább elmondta az anyukájának, és orvoshoz ment... Amit írok azt nem bántásból írom, csak tanulj a hibáidból, a "kényelem", nem feltétlenül elsődleges...
Azt hiszem megyek aludni, további kellemes ünnepeket neked és mindenkinek az oldalon. :)
kedves sasna: közölném veled, hogy a 15 és a 16 éves lány közt vajmi kevés különbség van.:P amikor átbillentem, azaz két hónappal ezelőtt még 15 voltam, tegnap 16 lettem, megmondom neked őszintén, nem érzem máshogy magam:D úgyhogy teljesen felesleges ez a számozgatás.
a kérdező pedig butus, de remélhetőleg tanul a dolgokból. használj óvszert, vagy pedig az óvszerköltség tápszerre fog kimenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!