Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló tabit fogok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló tabit fogok kiiratni. Anyukám úgy tudja h még csak 1hete vesztettem el a szüzességem és ő jön velem. Az a helyzet h már jo ideje nem vagyok szüz. Megtudja állapitani a nődoki?

Figyelt kérdés
megtudja állapitani h hányszor,hány emberrel feküdtem le?és h miota nem vagyok szüz?:( kérlek irjatok...nem akarom h anyukám csalodjon azért m 15 évesen hülye voltam és szerelmes:( most 17 vagyok...
2009. máj. 24. 00:25
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudja megállapítani, azért kérdezget téged. Ha a nőgyógyásznak el is mondod, kérheted hogy anyukád ne tudjon róla, az orvost pedig kötelezi az orvosi titoktartás, így nem fogja anyukádnak elmondani.
2009. máj. 24. 00:28
 2/7 anonim ***** válasza:
28%
ami a nőgyógyásszal lefolytatott beszélgetésben elhangzik az csakis rád és az orvosra fog vonatkozni, nem adhatja ki másnak, köti a titoktartás...feltételezem anyukád nem lesz bent a vizsgálaton és a beszélgetésen, úgyhogy ettől nem kell tartani,hogy megtudja az orvostól...
2009. máj. 24. 01:04
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Tőlem csak azt kérdezte, hogy "van fiú?" mielőtt vizsgált, azt is csak azért szerintem, nehogy sokkot kapjak, hogy nyúlkál, meg benézeget. :) Nem erkölcs-csősz, anyukádnak nem mondja el ami mondasz neki, különben is honnan tudná megállapítani, ha nincs semmi nemi betegséged, hogy egy foci-csapat ment már át rajtad, vagy néhány szép uborka.
2009. máj. 24. 01:21
 4/7 anonim ***** válasza:

18 éves kor alatt a nődokit (vagy bármilyen más dokit) nem köti a titoktartás és tájékoztatási kötelezettsége van a szülő felé!

De! Lehet hogy belefutsz egy rendes dokiba és akkor kiküldi anyukádat a vizsgálat alatt!

Még valami: azt nem tudja megmondani, hogy hányszor és hány emberrel feküdtél le, csak azt, hogy már nem vagy szűz.

2009. máj. 24. 06:25
 5/7 anonim ***** válasza:
16 felett már köti a titoktartás..
2009. máj. 24. 09:06
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek:)
2009. máj. 24. 11:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérd meg anyukádat, hogy ne menjen be veled, mert ilyen idős korodban már cikinek érzed, hogy bekísér az orvoshoz.

A szűzhártyád állapotát meg tudja állapítani, és ebből következtetni tud arra, hogy szűz vagy-e, vagy sem, de biztosat ő se tud mondani. A szűzhártya ugyanis nem egyforma a nőknél, lehet kisebb, nagyobb. Van, akinek több közösülés után is megvan még, olyan is volt, akinek csak szülés után tágult ki annyira, hogy már alig látszott.

A partnereid számát nem fogja tudni megállapítani az orvos, és azt se, hogy mióta élsz nemi életet.

2009. máj. 24. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!