Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló tabletta hogyan akadályozza a fogamzást?
21:28-as úgy látom megértette, amit te képtelen vagy. Ez az én problémám, és nem általánosítás. Nekem így a jó, ha a fejed tetejére állsz is. Eleve azzal kezdtem, hogy nálam ez volt, de te mindenáron azt akartad bemagyarázni, hogy hülye vagyok, mert nem kezeltetem magam. Természetesen mindenki más (ezt is írtam), mindenkinek mások a céljai. De én nem fogom kioktatni pl. 21:28-ast, mert nyilván neki meg az a jó. És veled sem lenne semmi bajom, ha nem akarnád minden áron a saját "igazadat" rámerőszakolni.
Ezzel befejeztem.
21:28-as vagyok, és félig meddig akkor is egyet értek 87%-ossal.
Az a baj (89%-os), hogy a hozzászólásodból az jön le, hogy a tabletta megoldja a hormonális problémákat (legalábbis szerinted).
Holott nem oldja meg, csak elodázza. Ami neked jelen esetben elég is volt, de a legtöbb embernek nem elég (pl. nekem sem).
És ha vki olvasta a hozzászólásod, akkor arra következtethet belőle (véleményem szerint hibásan), hogy a tabletta hosszútávú megoldást jelent a problémára.
Én értem mind a kettőtök álláspontját.
89%-os, neked igazad van abban, hogy neked segített a tabletta (rövid távon), 87%-osnak meg igaza van abban, hogy hosszú távon sajnos általában szart sem ér.
Ha vkinek az a fontos, hogy egy ideig normális legyen a "ciklusa" (nyilván nem a saját ciklusa, hanem a tabletta által beállított mesterséges ciklus), annak jó megoldás.
De ha vki hosszú távon szeretné megoldani a gondjait (pl. peteérés hiánya miatt), annak nem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!