Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem bevenni tegnap este 7órakor a gyógyszerem. Mit tegyek?
3 év alatt nem egyszer fordult elő velem hogy kifelejtettem egy egy tabit...és jóval 12óra után vettem be ...nem használtam kiegészítő védekezést...és soha nem is lettem terhes!Érdekes...na de ki hogy;)
Nem vitázok ilyen emberekkel...
detto ugyanez:) nyugodj meg...vedd be a másik szemet és kész:) nálam még olyan is előfordult h véletlenül kettőt vettem be...mert azt hittem h este nem vettem be...reggel komásan bevettem...aztán este a másikat és csak akor néztem h hééééé...nem jol vannak a napok:D...előferdül..és jéééé sose voltam terhes:D
22L
"3 év alatt nem egyszer fordult elő velem hogy kifelejtettem egy egy tabit...és jóval 12óra után vettem be ...nem használtam kiegészítő védekezést...és soha nem is lettem terhes!Érdekes...na de ki hogy;) "
Jah, és ha én egyszer lottóztam életemben, és megnyertem, akkor te is megfogod, ugye?
Micsoda logika. Vicc, hogy milyen emberek vannak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!