Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem tegnap venni a gyógyszerem. Mi ilyenkor a teendő?
Figyelt kérdés
Sajnos eléggé megkavarodtam az ünnepek miatt :S, meg tegnap este hamar be is aludtam és sajna csak ma vettem be a hétfői bogyómat, de ez csak utólag esett le, hogy így kimaradt egy nap. Egyébként Mercilon-t szedek már két éve. De ilyenkor mi a teendő? Szerdán a keddit vegyem be és így tovább? (már csak amúgyis 6 szem van ebben a levélben)És a védekezéssel mi a helyzet, meddig kell most más módszerrel is védekeznünk? Mennyi idő után hat újra 100%-osan a bogyó ha kimarad egy nap?2010. nov. 2. 23:17
1/3 A kérdező kommentje:
Még mielőtt valaki írná, van betegtájékoztatóm, de nekem abból egyáltalán nem egyértelmű, hogy hogyan szedjem tovább, mivel azt írja, hogy pótoljam a kimaradt szemet. Dehát ma este mégsem vehettem be egyszerre két szemet. :S
2010. nov. 2. 23:45
2/3 Holdtündér válasza:
Nekem mikor kimaradt egy szem, akkor azt a szemet benne hagytam a levélben és folytattam a többivel. A következő levélig védekeztünk más módszerrel is.
3/3 anonim válasza:
Ne félj attól hogy terhes leszel. Ez természetes. Minden esetre ha tuti fogamzásgátlót akarsz, a pasid vegyen fel óvszert, te használj kenőcsöt, és ne keféljetek. Ha már terhes vagy de nem akarod a gyereket, egy jól irányzott gyomorba rúgás mindenen segít ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!