Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lindynette 20-tól kinek milyen problémája lett?
huha :S Van egyáltalán olyan gyógyszer ami nem hajlamosít gombára?:S az előző kettővel is volt ilyen gondom.
Köszi!
Rajtam egyedül a hányinger jelentkezett mellékhatásként. A mellem is nőtt egy picit, de nem egetrengető a változás.
Gombásodás, meg ilyesmi abszolút nem (btw gombát máshol is összeszedhetsz :P ).
10 kiló plusz 3 hónap alatt (nem ettem többet és világéletemben olyan vékony voltam mint a nádszál) és olyan migrént kaptam a 3. levél szünetében, hogy komolyan azt hittem, agyvérzést kaptam. Visszaváltottam a korábbi gyógyszeremre, azzal nincs gond(Milligest)
Ja, hogy egy pozitívumot említsek: nőtt a mellem, pedig sose volt. Most már szépen látszik az íve kivágott felsőben.
Libidó csökkenés, többször előjött a hüvelygomba, nem tuti, hogy a bogyó miatt, de tervezem, hogy váltok, ha az étrendváltozás után is előjön újra.
21N több mint 3 éve szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!