Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ilyenkor lehet "baj"?
Fogamzásgátlót szedek, ami a betegtájékoztató szerint a 7 napos szünetben is véd. Viszont a 7 napos szünet közepe felé elrontottam a gyomrom, és hánytam. Tudom, hogy ha a gyógyszerszedés időszakában hányok, akkor pótolni kell a kimaradt (vagyis kiadott) gyógyszermennyiséget, de ilyen esetben mi van? Továbbra is védett vagyok?
(1 héttel a hányásos este után szeretkeztem a barátommal, tehát akkor már 1-2 napja újra szedtem a gyógyszert. Szerintetek lehet "baj" ? )

A hányás és a hasmenés csak a tabletta bevételekor okozhat problémát,mivel megakadályozhatja a felszívódását.Mivel a 7 napos szünetben nem szeded a tablettát,így nem is kell semminek felszívódni,vagyis nem okoz problémát.
Ami a 7 napos szünetben is gondot okozhat,az az antibiotikum.Az befolyásolhatja a tabletta hatását a szünet alatt is.
Köszönöm a válaszokat :)
És kérlek ne nézzetek hülyének, amiért ilyen evidens kérdést tettem fel, de nagyon stresszelős tudok lenni :S
De most megnyugotam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!