Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor vajon mit gondol? Mert én már nem tudom. Taktikázik?
2 hónapja vagyok együtt egy 41 éves férfival aki egy kicsit magának való típus. Egyetlen egy szórakozást ismer az a disco 7végente (de ott nem csajozik), meg a hobbija (munkája). Ezen kívül másra nincs is igénye (kirándulás, társaság, stb.). Ez engem eleinte furcsán érintett, de amúgy nem zavar. Én így szeretem ahogy van.
Én 25 éves vagyok. Megismerkedésünkkor hazakísért egy buli után és elkérte a telefonszámomat, de akkor viccelődve vagy nem is tudom hogyan mondta, hogy nem biztos ám hogy ő fel fog engem hívni, meg hogy nem akar hülyíteni, fiatal vagyok stb. Én nem kezdtem el hisztizni és mondtam neki simán, hogy jó rendben. Aztán eltelt 2 nap és már hívott is engem, hogy találkozzunk. Ettől a naptól kezdve -mindig az ő kezdeményezésére- minden nap találkoztunk. Ő nem messze van tőlem reggelente ahol én lakom. 1 hét után összejöttünk és már együtt mentünk szórakozni. Szilveszterre amikor rákérdeztek a haverok akkor természetesen mondta hogy természetesen együtt töltjük az XYZ discoban.
Aztán jött a fekete leves. A napokban buli előtt ittunk és beszélgettünk hogy nyáron lesz egy program amire már ő eldöntötte hogy megy. Én meg rákérdeztem hogy elvisz-e engem is és akkor erre megint jött ugyanaz töltető szöveg mint amikor megismerkedtünk. Nem ígér semmit, mert nem tudja hogy addig mi lesz. Erre én felkaptam egy kicsit a vizet magamban és ronda pofát vágtam. Majd mondta, hogy ki tudja hogy elhagyom e őt x hónap múlva vagy hogy összeveszünk-e addig. Továbbá hogy ő különc.
Én nem azt kértem tőle, hogy foglalja írásban hogy engem kötelezően elvisz minden áron. Egyszerűen csak jól esett volna benne lenni a jövő képben.
Most ilyenkor vajon mire gondolhatott vagy miért mondta? Ez is megint valami taktika, mint az elején hogy nem neeem áá nem hívlak fel, nem szivatlak, aztán mégis már minden napos találka lett belőle?!?!? Ettől függetlenül mindent megad és nagyon "szeretget" amikor együtt vagyunk. Viszont még nem mondta hogy szeret. Én meg már mondanám, de így képtelen vagyok rá.
PLS segítsetek!
Köszönöm előre is tisztelettel!
25L
Ez pontosan azt jelenti, jól látod, hogy nem szerepelsz a jövőképében. Szerintem nem fog akarni kötődni hozzád, csak addig amíg neki jól esik és minden kellemes és boldog (értsd: egy jó csajt akar aki asszisztál a szórakozásához, nem vitatkozik, nem féltékenykedik, nem kérdezősködik, egyszóval problémamentes). Amint kötelezettségről, vagy felelősségről lenne szó... hát... szerintem megfutamodna.
Amúgy miért lenne egyedül ennyi idősen, és miért járna diszkóba?
Nézd... jóindulatú tanácsként mondom, hogy ne ringasd magad illúziókba vele kapcsolatban, és ne is kötődj hozzá túlzottan. Mindenesetre tartsd meg a függetlenségedet tőle (érzelmileg is).
Még régen volt egy olyan szövege is hogy őt nehéz megtartani, de amikor ezt mondta, akkor éppen hülyültünk...
tök parázom, mert tényleg nem akarom elhagyni...
Továbbá mondom, hogy viszont haza már vitt engem. Bemutatott az anyjának, aki úgy fogadott engem hogy "jajjj xyz-kém már úgy vártalak!" sok szeretettel.
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!