Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 16 évesen ha elmegyek nődokiho...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen ha elmegyek nődokihoz anyu nélkül akkor ő ír fel nekem fog. Gátlót?

Figyelt kérdés

azért szeretném felíratni egyrészt mert már szakadt ki gumi persze mellette használnánk de úgy mégis nyugodtabb lennék..másrészt pedig azért mert a menstruációm nem rendszeres egyszer késik máskor pedig korábban ön meg így kiszámíthatatlan..:S

köszönöm előre is a válaszokat mindenkinek :)

16/L

2010. nov. 9. 17:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Simán fel fogja írni a doki neked, de azt tudd hogy ezzel csak szétcseszed magad. Nem szabad szedni úgy, hogy nem rendszeres a menstruációd, mert majd ha abbahagyod sokkal rosszabb lesz. Ki se vagy még fejlődve, ennyi idősen nagyobb kárt tesz benned a tabi mint egy abortusz. Ha paráztok a gumi miatt, akkor használjatok pharmatexet gumi mellé.
2010. nov. 9. 18:01
 12/17 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm a válaszokat..

megfogadom a tanácsokat..

tudom hogy elkéne mondani anyunak hogy már élek nemi életet de elég húzós és nehéz mert tuti leesne az álla:S

egyébként kedves nem tudom hirtelen hanyadik válaszoló..nagyon "kedves" vagy de nem estem teherbe akkor sem mikor kiszakadt a gumi mert a gyógyszertárban kiadták nekem a 72órás tabit..azért akarok szedni hogy ne legyen többé rá szükség mert az sem volt éppen olcsó..

nagyon köszönöm a válaszokat..:)

sokat segítettetek:)

2010. nov. 9. 20:03
 13/17 anonim ***** válasza:
én ugy tudom h 18 éves korodig szülői beleegyezés kell.am meg már szinte alap dolog h 16 évesen nemi életet él.semmi rossz nincsen benne sztem.:)
2010. nov. 9. 20:12
 14/17 A kérdező kommentje:
sztem sem..felelősség teljesen teszem és csak azzal akit szeretek és viszont szeret nem értem miért lenne gond..:)
2010. nov. 9. 21:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem sem gond :) max neked lesz, de az nem nekem fog fájni.
2010. nov. 10. 09:57
 16/17 anonim ***** válasza:
52%
Figyelj...ezekkel a bunkókkal ne foglalkozz!Nem érdemlik meg!Egyébként, tudod, vannak tininőgyógászatok(vagyis egy normális nőgyógyászati rendelőben biztos van olyan, hogy tinédzser nőgyógyászat)ahova ha bemész és mondod, hogy mi a helyzet és miért szeretnél felíratni gyógyszert, akkor ott felfogják írni szerintem, ha meg nem max. megkérsz egy felnőttet , hogy menjen el veled (bár szerintem az nem olyan korrekt dolog :S), vagy pedig muszáj lesz megbeszélned anyukáddal !:) remélem tudtam segíteni!
2010. nov. 10. 16:13
 17/17 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm utolsó válaszoló:)
2010. nov. 11. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!