Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha most elmegyek a nődokihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most elmegyek a nődokihoz másik városba az látni fogja a gépen hogy csak egyszer volt feliratva a tabletta?

Figyelt kérdés
Mert az első tabletátt a nödoki irta fel. A többit a háziorvosom ez idáig.Most hagytam abba a szedését végleg.
2009. dec. 27. 15:05
 1/7 anonim válasza:
ez miért lényeg? mész újra és nehogy "megszóljon", hogy csak egyszer írattál vele?
2009. dec. 27. 15:14
 2/7 anonim válasza:
100%
vagy csak én vagyok a hülye, h nem értem a kérdés lényegét:S? komolyan miért?
2009. dec. 27. 15:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen azért hogy ne hogy "megszoljon" jol értelmezted.Ahol lakom nem ahhoz az orovshoz szeretnék elmenni hanem másik hoz az meg másik városba van.
2009. dec. 27. 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem értem, mi az, hogy "az látni fogja, hogy csak 1x volt felíratva"-és kit érdekel? A háziorvos is felírhatja, nincs megtiltva neki! Ha meg rákérdez megmondod neki, hogy nincs időd 3 havonta nőgyógyászhoz szaladgálni.
2009. dec. 27. 16:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Hu akkor könnyeben kérdezem. :)Magán doki másik városba (ami tőllünk 10km.re van)a saját gépébe látni fogja hogy szedtem már gyogyszert vagy sem?
2009. dec. 27. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem! Nem "látnak bele" az ország összes nőgyógyászának a számítógépébe! De miért is fontos ez?
2009. dec. 28. 07:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Mert a szomszéd csaj mondta,hogy ez igy van.Csak érdeklödtem hogy ha igaz akkor felkészitem magam hogy lehurrog.Köszi hogy válaszoltál.
2009. dec. 28. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!