Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha elmegyek nődokihoz de csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmegyek nődokihoz de csak tablettát akarok íratni akkor is meg kell vizsgálnia?

Figyelt kérdés
Első alkalommal mennék nődokihoz. Még szűz vagyok és tudni szeretném mire készüljek, mit várjak, hogy zajlik egy első vizsgálat.
2009. okt. 9. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy szűz vagy, és akkor úgy vizsgál meg. Elküld laborra (vér és vizelet), esetleg ultrahang és akkor ezek alapján írja ki a megfelelő gyógyszert. Ne félj! :)
2009. okt. 9. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen megvizsgál! Engem is megvizsgált mikor anno felíradtam a gyógyszert! Viszont nagyon fontos hogy elmond a gyógyszerrel való elvárásodat!: Mennyire szeretnél magas hormontartalmút,esetleg ha problémás a bőröd azon is segítsen,vagy ne hízzál el túlságosan!! Szívesen meghallgatja a kikötéseidet és segít a választásban!! De utánna nézhetsz neten is ilyeneknek,hogy felkészültebb legyél!
2009. okt. 9. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
volt már egy rakat ilyen kérdés nagyon részletesen ki vannak fejtve a válaszok, használd a keresőt.
2009. okt. 9. 17:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! És ezek a vizsgálatok vizelet, vér stb egy kötelezők? És egy nap alatt elintézhetők? Ne értsetek félre ennyire nem fontos a dolog csak sajnos anyu tudta nélkül kell megoldanom a dolgot és jó lenne egyszerre letudni remélem értitek. meg van olyan ismerősöm is akinek vizsgálat nélkül csak úgy felírta a gyógyszert és első alkalom után volt vizsgálat
2009. okt. 9. 17:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha megmondod, h szüz vagy akkor nem vizsgálhat ki, csak a te beleegyezéseddel, egyébként ha tablettát akarsz iratni, akkor mindenkép vesznek vért, de igen elintézhetö egy nap alatt.
2009. okt. 9. 17:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) mindenképp megvizsgáltatnám magam de szeretném ha elsőnek a párom érne hozzám ott alul nem egy idegen ( tudom h orvos de akkor is)
2009. okt. 9. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:
igen az orvos épp ezért is nem vizsgál kézzel meg a kacsával,ha szüz vagy, mert elsöként az nem az ö dolga:DD
2009. okt. 9. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!