Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 16 évesen ha elmegyek nődokiho...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen ha elmegyek nődokihoz anyu nélkül akkor ő ír fel nekem fog. Gátlót?

Figyelt kérdés

azért szeretném felíratni egyrészt mert már szakadt ki gumi persze mellette használnánk de úgy mégis nyugodtabb lennék..másrészt pedig azért mert a menstruációm nem rendszeres egyszer késik máskor pedig korábban ön meg így kiszámíthatatlan..:S

köszönöm előre is a válaszokat mindenkinek :)

16/L

2010. nov. 9. 17:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
19%
16 évesen!!!!! Anyukád büszke lessz ha elmondod h már dugnak. Nem hinném h ír fel. Ha korrekt doki akk nem írhat.
2010. nov. 9. 17:10
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

mi van akkor ha 16 évesen él szexuális életet?? semmi..

én úgy olvastam h 15 éves kor fölött már nem kell szülői engedély fog. gátló felíratásához.. de gyakorlatban nemtudom

2010. nov. 9. 17:13
 3/17 anonim ***** válasza:
26%

17:10

Én már nem lepődök meg semmin, az előbb egy 14 éves fiú kérdezte, hogy mit tegyen, hogy ne menjen el túl hamar, mert holnap nyomni fog a barátnőjével... :D

Amúgy elvileg nem kéne felírnia...

2010. nov. 9. 17:13
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
nődoki megoldja, ne parázz.
2010. nov. 9. 17:14
 5/17 anonim ***** válasza:
Első, de barom vagy. Egyébként kell szülői beleegyezés. Nem tudod megbeszélni otthon? Nem jó ötlet titokban tartani, meg nem is olcsó - valahonnan kell rá pénz-. Szerintem beszéld meg a szüleiddel mindenképp!
2010. nov. 9. 17:14
 6/17 anonim válasza:
Szerintem meg ír fel, mert ha kicsit is emberséges, akkor nem akarja hogy teherbe es. De viszont az, hogy anyuka nélkül mész el az nem jó ötlet. Nah meg hat kis korú vagy anyukádnak is kéne tudni a dologról.
2010. nov. 9. 17:16
 7/17 anonim ***** válasza:

Ha zűrök vannak a menstruációddal mindenképp menj el. Ilyenkor gyakran fog.gátlót írnak, hogy rendszeres legyen. Anyukádnak elég ha azt mondod, h emiatt mész el, sőt ha az orvos eleve ezt ajánlja fel, neki se kell elmondanod az igazi okot.

De talán jobb lenne, ha elmondanád anyukádnak, h már élsz nemi életet, nem jó a titkolózás, és ha az orvos nem ír fel fog.gátlót még teherbe is eshetsz, amit meg gondolom nem akarsz.

2010. nov. 9. 17:17
 8/17 anonim ***** válasza:

Fel fogja irni! Én 17 évesen irattam fel először!

19/L

2010. nov. 9. 17:17
 9/17 anonim válasza:
48%
apád megnevelhetne kislány, gumi nem hiszem el miért nem elég.... hátha elhízol tőle megérdemled ha felírják
2010. nov. 9. 17:41
 10/17 anonim ***** válasza:

Szia:)

Én most vagyok 16 és még 15 éves koromban ugyanígy menses panaszok miatt meg szex miatt is kellett iratnom. Szülő beleegyezése nem kell, ha nem úgy mész oda h szex miatt kell hanem, mondd h a késés miatt és ha már itt vagy akor szeretnéd ha felirnának antibabyt mert úgy biztonságosabbnak érzed.

a késés miatt pedig, meg mivel fiatal vagy te is ha minden igaz a Diana nevűt fogamzásgátlót foglya felírni.

Én a Heim pálba mentem és 3 hétre rá már szedtem is:)

Remélem tudtam segíteni

2010. nov. 9. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!