Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen ha elmegyek nődokihoz anyu nélkül akkor ő ír fel nekem fog. Gátlót?
azért szeretném felíratni egyrészt mert már szakadt ki gumi persze mellette használnánk de úgy mégis nyugodtabb lennék..másrészt pedig azért mert a menstruációm nem rendszeres egyszer késik máskor pedig korábban ön meg így kiszámíthatatlan..:S
köszönöm előre is a válaszokat mindenkinek :)
16/L
mi van akkor ha 16 évesen él szexuális életet?? semmi..
én úgy olvastam h 15 éves kor fölött már nem kell szülői engedély fog. gátló felíratásához.. de gyakorlatban nemtudom
17:10
Én már nem lepődök meg semmin, az előbb egy 14 éves fiú kérdezte, hogy mit tegyen, hogy ne menjen el túl hamar, mert holnap nyomni fog a barátnőjével... :D
Amúgy elvileg nem kéne felírnia...
Ha zűrök vannak a menstruációddal mindenképp menj el. Ilyenkor gyakran fog.gátlót írnak, hogy rendszeres legyen. Anyukádnak elég ha azt mondod, h emiatt mész el, sőt ha az orvos eleve ezt ajánlja fel, neki se kell elmondanod az igazi okot.
De talán jobb lenne, ha elmondanád anyukádnak, h már élsz nemi életet, nem jó a titkolózás, és ha az orvos nem ír fel fog.gátlót még teherbe is eshetsz, amit meg gondolom nem akarsz.
Fel fogja irni! Én 17 évesen irattam fel először!
19/L
Szia:)
Én most vagyok 16 és még 15 éves koromban ugyanígy menses panaszok miatt meg szex miatt is kellett iratnom. Szülő beleegyezése nem kell, ha nem úgy mész oda h szex miatt kell hanem, mondd h a késés miatt és ha már itt vagy akor szeretnéd ha felirnának antibabyt mert úgy biztonságosabbnak érzed.
a késés miatt pedig, meg mivel fiatal vagy te is ha minden igaz a Diana nevűt fogamzásgátlót foglya felírni.
Én a Heim pálba mentem és 3 hétre rá már szedtem is:)
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!