Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha beszedtem a sürgösségi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beszedtem a sürgösségi fogamzás gátlot és megjött utána, lehetek (még) terhes?

Figyelt kérdés
értelmes válaszokat várok,kösz.
2010. nov. 7. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, de a legegyszerűbb, ha veszel egy tesztet!
2010. nov. 7. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Az oszinte igazsag az az, hogy lehetsz. Attol is fugg hogy szex utan hany oraval vetted be a 72oras tabit. 24oran belul a leghatasosabb, a 72ora fele kozelitve egyre kevesbe hatasos. Hallottam mar nem egy norol, akik ennek ellenere terhesek maradtak, DE ez ritka, tehat ne kezdj el most parazni, valamint nem tudni hogy ezek a nok mar esetleg egy par nappal korabbi aktusbol estek-e teherbe, ill. bevettek-e a tabit idoben, kihanytak-e, stb stb..
2010. nov. 8. 10:02
 3/5 A kérdező kommentje:
hm én kevesebb mint 24 óra és tulajdonképpen nem élveztek belém csak elővigyázatosság.remélem nem.köszi:)
2010. nov. 8. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:
elővigyázatosságból?? nem védekeztetek?, csak mert marha nagy a hormontartalma egy ilyennnek nem szabad csak úgy beszedegetni, 1 éven belül max 2szer, különben súlyosabb hormon problémák léphetnek fel,hány éves vagy?
2010. nov. 11. 15:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Ilyen 18 féle...igazábol csak betette hirtelen a fiu nem igazán volt szó szexről, és elmentem ügyeletre mert eléggé parás vagyok és elmondtam erre aztmondta a doktornő,hogy nem baj bármi előfordulhat vegyem be.Lehet felesleges volt az egész énse nagyon értettem igazábol csak meg akartam kérdezni de ez lett belőle:D
2010. nov. 11. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!