Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek ezzel mi a helyzet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezzel mi a helyzet?

Figyelt kérdés

Eloszor is leszogeznem hogy igy is nagyon nagyon ideges vagyok ugyhogy a rosszindulatu undorito valaszokta nem vagyok kivancsi.

Kedves mindenki

Tegnap kb 19:30 fele szeretkeztem a parommal.

Ketszer kiverte hogy kevesebb ondo legyen

Aztan eloszor az egyik gumit elhasznaltuk abba beleelvezett. (1.gumj)

A masodik gumival voltak problemak

Ugyanis a parom mar a sok “elmenestol” nem igazan erezte a farkat se mar es en mikor ugraltam rajta kidurrant

Nagyon megijedtunk egybol leszalltam rola es elkezdtuk vizsgalni nem lattam benne semmit viszont mivel kidurrant es en rajta ultem ezert egy minimalis ideig bennem volt “szakadt gumival”

23:45 fele bevettem a 72 oras tabit kb 4 oraval az aktus utan

Nem hanytam ki semmi

Majd kb 8 oraval a bevetel utan ereztem hogy nagyon gorcsolok hanyingerem van megy a hasam ezek a mellekhatasok gondolom

Szerintetek mi lehet? Valakinek hasonlo elmeny? Kerlek segitsetek nekem🥺❤️

tegnap 14:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó mit gondolsz az én esetemről?
tegnap 16:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Alapból egészen kicsi az eshetősége, hogy teherbe estél a leírtaktól, így meg, hogy eseményi utáni tablettát is vettél be, főleg nincs mitől tartani.
tegnap 17:27
 13/13 anonim ***** válasza:
38%
Minden elélvezés után ha lehetséges mennyenki pisilni , de úgy pisiljen hogy bőrt ráhuzza , a végét lefogja és beleenged valamennyi vizeletet elszámol 30-ig és utána kiengedi . ( a vizeletnek van tisztító hatása , és ezt még a 80-as évekbe a felvilágósitásnál mondták). Ha ez meg van akkor alaposan megmossa .
tegnap 17:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!