Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan lehetne megkérdezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gekas Amanatidis kérdése:

Hogyan lehetne megkérdezni egy feleséget, hogy szedne-e fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Nem igazán tudom, hogy otthon, hogyan is hozzám fel ezt a témát. Nem akarok tapintattlan, bunkó stb lenni. Tudom, azt is, hogy ezt a nők döntik el. Mégis én szeretném ha szednek a feleségem.
febr. 3. 00:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Pont így!

Kedvesem!

Lenne egy kérdésem!

Mit szólnál hozzá, ha azt kérném, hogy próbáljuk meg azt, hogy fogamzásgátlot szedj?

Ennyire egyszerű ez!

36/F

febr. 3. 00:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szóbol ért az ember ..és különben is kérdezni szabad ?
febr. 3. 03:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Xy. Mi a véleményed arról, hogy védekezhetnénk fogamzásgátló tablettával? Esetleg megkérdezhetnénk a nőgyógyászt milyet javasol, szabad e szedned
febr. 3. 04:42
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

Bocsánat az offért, de ha te kezdeményezed a hormonális fogamzásgátlást, miért nem fordult meg a fejedben először a vazektómia?

Férjemmel mi gumival védekezünk, előttem neki 10 nővel volt kapcsolata, abból 8 nő tablettát szedett. Említette is párszor, hogy gumi nélkül sokkal jobb érzés a szex, beszélgettünk róla.

Amikor már komoly volt a kapcsolatunk, én felvetettem, hogy kipróbálnám a hormonális védekezést. Meglepődtem, amikor azt felelte erre, hogy ő nem szeretné, ha tablettát szednék, mert nagyon sok a mellékhatása, és nem akarja hogy felborítsam a hormonháztartásom. Attól hogy jobban szereti gumi nélkül, attól még nem várja el tőlem hogy tablettát szedjek, inkább keressünk biztonságosabb alternatívát, ha nem találunk, akkor elkötteti magát, de ő nem akar engem egészségügyi kockázatnak kitenni.

Törődik velem, vigyáz rám, és nem helyezi a saját igényeit az enyém elé. Nagyon becsülöm emiatt (is).

febr. 4. 12:36
 5/12 anonim ***** válasza:
4. Vazektómia? Lehet pl majd szeretnének gyereket. Sehol nincs leírva a koruk. Amúgy se lehet azt csak úgy hopp megcsináltatni
febr. 4. 19:17
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
“Drágám! Szeretném, ha hormonokkal csesznéd tele a szervezeted, hogy én kényelmesen, gondtalanul teliverhesselek. Ugye vállalod?”
febr. 6. 13:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Bírom hogy itt minden nő egyből azzal jön, hogy akkor vazektómia mert az nem jár semmivel. Közben fingja nincs róla, hogy ezzel jelentősen növekszik a prosztata rák valószínűsége. Ugyan úgy fingjuk nincs a másik nem fogamzásgátlási kockázatairól.
febr. 10. 13:12
 8/12 anonim ***** válasza:
41%

Én mondjuk nem jöttem vele.

De akkor a nőkre miért akarják ráerőltetni a fogamzásgátlókat?

febr. 10. 13:33
 9/12 anonim ***** válasza:

8. Normális pasi nem erőlteti a párjára a hormonos szarokat, ahogy a másik sem a vazektómiát, főleg hogy itthon a gyökerek hozta törvény miatt az ember 40 éves koráig vagy 3 szaporulat nélkül nem rendelkezhet a saját testéről.🤮.

Az emberek tényleg ennyire fekete fehérben gondolkodnak? Csak gumi vagy hormon? Vannak más lehetőségek is.

Mi sem gumit nem használunk( mindketten utáljuk mert kényelmetlen illetve egymást szeretnénk érezni, nem egy valami idegen tárgyat), és hormonos tablettát sem szedek, mert nem bírom a mellékhatásokat. ))

Nem csak ez a két véglet van.

febr. 12. 23:46
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Te mit alkalmazol?

febr. 13. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!