Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek ezzel mi a helyzet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezzel mi a helyzet?

Figyelt kérdés

Eloszor is leszogeznem hogy igy is nagyon nagyon ideges vagyok ugyhogy a rosszindulatu undorito valaszokta nem vagyok kivancsi.

Kedves mindenki

Tegnap kb 19:30 fele szeretkeztem a parommal.

Ketszer kiverte hogy kevesebb ondo legyen

Aztan eloszor az egyik gumit elhasznaltuk abba beleelvezett. (1.gumj)

A masodik gumival voltak problemak

Ugyanis a parom mar a sok “elmenestol” nem igazan erezte a farkat se mar es en mikor ugraltam rajta kidurrant

Nagyon megijedtunk egybol leszalltam rola es elkezdtuk vizsgalni nem lattam benne semmit viszont mivel kidurrant es en rajta ultem ezert egy minimalis ideig bennem volt “szakadt gumival”

23:45 fele bevettem a 72 oras tabit kb 4 oraval az aktus utan

Nem hanytam ki semmi

Majd kb 8 oraval a bevetel utan ereztem hogy nagyon gorcsolok hanyingerem van megy a hasam ezek a mellekhatasok gondolom

Szerintetek mi lehet? Valakinek hasonlo elmeny? Kerlek segitsetek nekem🥺❤️

tegnap 14:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát az se mindegy a második gumeszt ondós farokra tekerte igénytelenül, vagy megmosdott e előtte.

Az esemény utáni tabletta elég hatékony szokott lenni. Én nem görcsölnék ennyire a helyedben.

tegnap 14:25
 2/13 A kérdező kommentje:
Mikor elment az elso ovszerben megtorolte a farkat.
tegnap 14:27
 3/13 A kérdező kommentje:
Maximum elovaladek lehet a bunos de ondo mar nem is volt benne a paromba annyira elment mar annyiszor
tegnap 14:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Megtörlés utáni maradék soermától lehetsz terhes. De majd megtsnulja,hogy olcsóbb lett volna lemosni,mint a gyerektartást fizetni.
tegnap 14:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

sok a buta ember/ azt hiszitek ilyen egyszerű teherbe esni?

jó lenne ha úgy lenne,

azt hiszitek azért mert véletlen valaki beleélvez másikba akkor már terhes lesz? a teherbe eséshet bizonyos napok, dolgok kellenek , ez nem íg megy hogy be kell szarni mindennen

tegnap 14:44
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem is elvezett belem

Gumival csinaltuk amikor pukkant egyet ugye

Es nem volt semmi ondo a gumiba max elovaladek abba meg olyan sok sperma lenne ha 4.jere csinalna?

tegnap 14:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Honnan szedtél este 23:45-kor tabit?? Csak hogy tudjam hová lehet fordulni vészhelyzetben...
tegnap 15:26
 8/13 A kérdező kommentje:
Sürgőségire mentem !!
tegnap 15:46
 9/13 anonim ***** válasza:
40%
#7, eleve legyen otthon, a "ki tudja" esetére.
tegnap 16:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Elélvezést követően az előváladékkal kifolyik a húgycsőben maradt sperma. Leszámítva ha élvezést követően elment pisilni. Ettől függetlenül elég abszurd gondolat, hogy ilyentől teherbe eshetne bárki. Sokan úgy rettegnek a terhességtől a tudatlanságuk okán, hogy fogamzásgátló mellé még óvszert is használnak és ha így elélvez a párjuk, akkor kiírják a kérdést, hogy vajon terhesek-e. Nem rosszindulatból, de tényleg informálódni meg logikusan gondolkodni kéne, nem betegesen félni valamitől, amiről semmit nem tudsz a jelek szerint.
tegnap 16:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!