Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezzel mi a helyzet?
Eloszor is leszogeznem hogy igy is nagyon nagyon ideges vagyok ugyhogy a rosszindulatu undorito valaszokta nem vagyok kivancsi.
Kedves mindenki
Tegnap kb 19:30 fele szeretkeztem a parommal.
Ketszer kiverte hogy kevesebb ondo legyen
Aztan eloszor az egyik gumit elhasznaltuk abba beleelvezett. (1.gumj)
A masodik gumival voltak problemak
Ugyanis a parom mar a sok “elmenestol” nem igazan erezte a farkat se mar es en mikor ugraltam rajta kidurrant
Nagyon megijedtunk egybol leszalltam rola es elkezdtuk vizsgalni nem lattam benne semmit viszont mivel kidurrant es en rajta ultem ezert egy minimalis ideig bennem volt “szakadt gumival”
23:45 fele bevettem a 72 oras tabit kb 4 oraval az aktus utan
Nem hanytam ki semmi
Majd kb 8 oraval a bevetel utan ereztem hogy nagyon gorcsolok hanyingerem van megy a hasam ezek a mellekhatasok gondolom
Szerintetek mi lehet? Valakinek hasonlo elmeny? Kerlek segitsetek nekem🥺❤️
Hát az se mindegy a második gumeszt ondós farokra tekerte igénytelenül, vagy megmosdott e előtte.
Az esemény utáni tabletta elég hatékony szokott lenni. Én nem görcsölnék ennyire a helyedben.
sok a buta ember/ azt hiszitek ilyen egyszerű teherbe esni?
jó lenne ha úgy lenne,
azt hiszitek azért mert véletlen valaki beleélvez másikba akkor már terhes lesz? a teherbe eséshet bizonyos napok, dolgok kellenek , ez nem íg megy hogy be kell szarni mindennen
Nem is elvezett belem
Gumival csinaltuk amikor pukkant egyet ugye
Es nem volt semmi ondo a gumiba max elovaladek abba meg olyan sok sperma lenne ha 4.jere csinalna?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!