Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszert hol veszitek? Csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszert hol veszitek? Csak úgy besétáltok a CBA-ba? :D

Figyelt kérdés

A másik meg, ha igen, akkor levesztek egy vagy két doboz óvszert, és vesztek még vmit, vagy csak úgy magába' xD

Nem gázos? Ha csak úgy magában, akkor nem néz rátok ferde szemmel az eladó, és ha vesztek mellé egy kis sonkát és sajtot xD? Akkor biztos rájön az elterelő hadműveletre.

17/F

2010. nov. 4. 17:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ekkora idiótát...volt egy ilyen pasim...én akk 15 voltam, ő 17...és nem mert gumit venni, mert az gáz(de anyagilag is csak ritkán szállt be, mert úgy volt vele, h ha én eshetek teherbe, akkor én fizessek azért, hogy ne történjen meg)...persze, majd az is gáz lesz, ha gyereke lesz? Én soha nem csináltam belőle ügyet, h gumit kell venni...olyan, mint bármi más...csak a pasik túlspilázzák...Egyébként nem csak CBAban lehet kapni...ott a dm, rossmann, gyógyszertár, de az már biztos nagyon ijesztő hely lehet...

20/l

2010. nov. 4. 17:23
 12/28 anonim ***** válasza:
Nekem a párom még a tampont is megveszi, ha megkérem rá...
2010. nov. 4. 17:25
 13/28 Szindus ***** válasza:
Én lány vagyok, és én is vettem már gumit. Én magába vettem és nem nézett furán az eladó. De volt mikor muterommal vetettem nagy bevásárlásnál:D Szerintem nem gáz, természetes dolog.
2010. nov. 4. 17:39
 14/28 anonim ***** válasza:
nézhet furán de sztem ő is azt használ... egyáltalán nem ciki. azért van ott h megvegyék. síkosítót is vettem már a DM-ben. nem néztek furán. szerintem ennek természetesnek kéne lennie. 21/L
2010. nov. 4. 17:40
 15/28 Pocahonsaurus ***** válasza:
én csak az 1-2 dobozt nem értem. nem raklapot akartál írni?
2010. nov. 4. 17:42
 16/28 anonim ***** válasza:
2010. nov. 4. 17:54
 17/28 anonim ***** válasza:
2010. nov. 4. 18:18
 18/28 A kérdező kommentje:

Ezen az utolsó kettőn szakadtam xD

17:23-nak: Ki mondta, hogy nem merek óvszert venni/még nem vettem, csak legutóbb jól megnézett magának xD

Amúgy meg ha kell, egy egész recsegős szatyorral telepakolnék, nem igazán vagyok ilyen téren gátlásos.

2010. nov. 4. 18:51
 19/28 A kérdező kommentje:
Poca: Bakker, tényleg, elírtam *.*
2010. nov. 4. 18:53
 20/28 A kérdező kommentje:
17:23nak: a dmről és rossmannról tudtam, a gyógyszertárról nem :D kösz a válaszodat. amúgy meg itt a CBA gyűjtőfogalom akart lenni.
2010. nov. 4. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!