Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tesznek úgy sokan a BME-s óvszertilalom kapcsán úgy, mintha a mai fiataloknál általános lenne az élénk szexuális élet?
Akármilyen statisztikát tekintünk, de elég, ha csak olvassuk, halljuk a mai fiatalok beszámolóit, különösképpen a fiúknak nulla szexuális életük van. Miből gondolják azt, hogy egy gólyatáborban 1-2 szexesemény (összesen, nem főre vetítve) olyan nagy probléma lenne?
A másik dolog, amit röhejesnek gondolok, az az idősebbek reakciója a témát tárgyaló Facebook posztok alatt.
Eskü azt gondolják, hogy a fiatalok ugyanúgy dugnak össze vissza, mint ők. Fel se fogják a megváltozott erőviszonyokat.
"Ti nők vagytok ugye?"
Nem nyert.
De elhiszem, hogy az embernek sokkal könnyebb feldolgozni a saját nyomoronc helyzetét úgy, ha bebeszéli magának, hogy biztos mindenki más is hasonlóan nyomoronc helyzetben van.
Na, ehhez mit szóltok?
Az óvszert és szexet tiltó sleppnek sikerült úgy aláznia a gólyákat, hogy lett egy másik botrány is.
Mondjuk én nem is maradtam volna egy olyan táborban, ahol ilyen dolgok folynak. Holtbiztos, hogy a ruhák ellenőrzésekor már összepakoltam volna és indultam volna haza. Szórakozzanak az öreganyjukkal!
Remélem lesz ebből valami hasonló botrány, mint pár éve, és a kari HÖK vezetők lemondásra kényszerülnek, ill. az egyetem vezetése jobban rajta tartja a szemét a gólyatáborokon.
Redditen olvastam, hogy évtizedek óta ugyanez a forgatókönyv zajlik,bár gyógyszereket korábban nem nagyon koboztak el... értitek, van aki 20+ éve is így szívott, de - eddig - senki nem balhézott miatta. Tavaly ugyanerre a 4 napos szivatás - és alázáscunamira 80e Ft volt a beugró. Úgy, hogy a gólyák a honlapon feltüntetett infók alapján finoman szólva teljesen másra számítottak. Döbbenet, hol élünk. És amikor rájössz, hogy nem a kotontilalom a legnagyobb baj ezzel az egésszel...az felbecsülhetetlen.
Persze már nincs fent a villanykar hököseinek neve + fotója. Pedig eddig milyen büszkék voltak a "hagyományaikra" ezek az agyhúgyköves, aberrált állatok.
Ez a 360€ - s egy ágyban alvás bug volt vagy feature...? :D
(Jó, jó, vicceltem. Értettem, hogy nem a felár volt annyi, hogy vele alhass. Én sem szívesen lennék az ágypajtija senkinek, akit nem én választok, és nem amiatt, mert nő vagyok: egyszerűen kell annyi "privát tér".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!