Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszer mellé Pharmatex hüvelyt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer mellé Pharmatex hüvelytabletta?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg van egy párom, akivel aktív szexuális életet élünk. Jelenleg óvszerrel védekezünk. Mindig le szoktuk ellenőrizni hogy nem e szakadt ki, nem e szivárog, de mindig bennem van a para (tudom, ha helyesen van felhelyezve, alkalmazva akkor nem lehet baj, de én azért mindig parázok) ezért óvszer mellé még egy védekezési megoldást szeretnénk alkalmazni.

A fogamzásgátló tabletta nálam kizárva, így a Pharmatex hüvelytablettában gondolkodom.

Szerintetek jó kiegészítés lenne óvszer mellett?

A SEGÍTŐ VÁLASZOKAT köszönöm!! :)))

20/L

jún. 22. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Ha megfelelően használjátok az óvszert akkor nem kell külön kieg. módozat. Ettől még ha attól nyugodtabb leszel akkor használhatod (bár van akinél csípős érzést okoz).
jún. 22. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges. Sajnos eléggé csíp is, kellemetlen.

Az óvszer bőven elég. :)

jún. 22. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem az olajos anyag, ami van benne, károsíthatja az óvszer anyagát. Kérdezd meg a gyógyszertárban. Talán ezek a vizes zselék, mint a Contragel nem bántják az óvszert, de ennek is érdemes előtte utanaolvasni.
jún. 23. 16:25
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Ha normálisan használjátok, akkor nem kell mellé semmi. 1x használtam azt a szrt. Olyan fertőzést kaptam tőle, hogy ihaj. És még be is lázasodtam tőle. Mondta a nő doki, hogy igen, szokott ilyen lenni.
jún. 26. 07:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan használhatod.

Én a kúpot használom kiegészítésnek megszakítás mellé. Teljesen Biztonságos így is. ( Mi utáljuk az óvszert)

Ha csíp akkor az azért van mert valamilyen fertőzésed van. Egyszer strand után nekem is lett, miután kaptam rá kezelést, nem volt semmi gondom.

jún. 26. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!