Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milligest tablettával kapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milligest tablettával kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés

Lorellt szedtem, de voltak panaszait tőle ezért most váltottam. Egy fórumon valaki azt írta, hogy emellett lett terhes. Ez egy picit megijeszt.

Illetve más tüneteinek voltak?

ápr. 23. 23:07
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
De ez nem mini tabletta és van mellette ösztrogén. Ezt most nem teljesen értem.
máj. 1. 22:26
 22/28 anonim válasza:
Szia. Mai napon már nem vettem,be utolsó 2 szemét. Nem bírtam. Remèlem neked be vàllik. Nem tudtam aludni,àlmatlansàg,nagymèrtèkü szorongàs,hőhullàm,hideg vègtagok,meg szàraz bőrt okozott. Szerintem nagyon levitte a progreszteront a szervezetemben. Soha többet .
máj. 2. 22:01
 23/28 A kérdező kommentje:

12. Szemnél járok, egyenlőre nincs olyan tünetem amit ennek tudhatnék be, de kitudja...

Sajnálom, hogy neked nem jött be.

Esetleg írd meg majd, hogy milyen gyógyszert kezdessz helyette ha úgy döntenél...

máj. 3. 23:05
 24/28 anonim válasza:
Kedden kellett volna meg jönnie,de ma màr meg jött. Pènteken fel írattam màsikat Altforalle írt fel ebben nincs gesztogen drospireront van benne. Remèlem bevàlik.
máj. 5. 11:17
 25/28 A kérdező kommentje:
Nekem az előző amit szedtem abba volt ez a hatóanyag
máj. 7. 14:08
 26/28 anonim válasza:
Szia. Az új gyógyszer úgy nèz ki bevàllik. Egyenlőre semmi panasz. ☺️ Te hogy vagy? Bevàllik ?
máj. 14. 08:07
 27/28 A kérdező kommentje:

Nekem sem volt panaszom, viszont elég erős vérzésem volt, gyengeséggel, hasi görccsel társulva. Meglátjuk a következő milyen lesz.

Örülök, hogy sikerült valami jót találni :)

máj. 19. 22:44
 28/28 anonim válasza:
Szia .Hogy vagy bevált az új gyógyszer? Nálam bevált.
jún. 24. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!