Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktil duo és fogamzásgátlás?
Sziasztok! Szájsebészeti beavatkozás miatt írt fel a doki Aktil Duo-t. Pont ezen a héten kezdtem el szedni amikor már a fog. gátlóm is elfogyott és várom a megvonásos vérzést.
Hétfőre még jutna 2 szem az Aktibol és akkor kezdeném a következő havi gyógyszeremet is, az a kérdésem hogy befolyásolhatja-e a következő havi hatékonyságát az az 1 nap, vagy akár ez is hogy a tabletta nélküli időszakba szedtem. Vagy esetleg most kezdjem el kedden hogy ne ütközzenek a gyógyszerek?
Milligest fog. gátlót szedek.
Köszönöm a válaszokat!
Én a fogamzásgátló első hetében szedtem végig az aktil duót a múlt hónapban, és az utolsó két napban mikor már egyéb esetben nem szoktam vérezni, akkor is volt enyhe vérzésem, szóval biztos hogy gyengítette a hatását.
És mivel az első hét a legfontosabb, így a tiédet is fogja, hiába hogy csak egy szemről van szó.. ha pl az utolsó héten járnál kevésbé számítana..
Vagy ne vedd be az utolsó napit, vagy a következő hónapban védekezz máshogy is.
Én legalábbis ezt csinálnám.
Az antibiotikumot mindenképp szedd végig, egyrészt mert nem hiába írta fel a doki és akkor lesz teljesen hatásos, ha végig szeded, másrészt ne szaporítsd a rezisztens bacikat.
A fogamzásgátlót szedd rendesen ahogy eddig is és az első 2 hétben használjatok kiegészítő fogamzásgátlást (pl gumit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!