Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS hol tudok hétvégén esemény utáni tablettát feliratni?
Ma (szombat) nagyjából 7:00-kor történt, bocsánat a részletekért: a legelején foleg kívül 1-2 percig volt ott, de kb. 10 másodpercig belül óvszer nélkül. Nem tudtam, hogy még nincs a páromon óvszer, utána felvette, tehát ennyi történt anélkül. Mindig nagyon aprólékosan megnézi a végén, mert eszméletlenül paranoiás vagyok ezzel kapcsolatban. Tehát nem szakadt ki, de a legelején egy nagyon rövid ideig volt bennem anélkül.
Tudom, hogy nem sok az esély, de szerintem bármi lehetséges(?).
A menstruációt illetoleg 9-13-ig tartott, tehát 5 napja múlt el. Nem teljesen szabályos, elotte 1 hónap egy az egyben kimaradt (ez alatt 8 tesztet csináltam, ennyire félek).
A kisebb kérdés (inkább, hogy megnyugodjak) kicsi az esély rá, nem?
A lényeges pedig, hogy ma hol tudnék feliratni esemény utáni tablettát? Kerületi ügyeleten esetleg központi korházi ügyeleten (Budapest)?
(Sajnos 2-es típusú bipoláris zavarra szedek hormontartalmú gyógyszert, ami csökkentené a fogamzásgátló hatását, de oszintén, amellett is félnék gyógyszer nélkül.)
Tudom, én vagyok a hibás, felelotlen, stb., hiába nem tudtam róla de kérlek szépen segítsen valaki!
Nagyon köszönöm!
Szia! Nem, elmúltam 20 éves. Ha arra utal a kérdés, hogy miért félek ennyire, vagy ennyitol nem lehet teherbe esni - volt egy elég nagy traumám korábban, ami érinti ezt a dolgot. Lehet, sot biztos, hogy ez kívülrol sokaknak nevetséges, de ez sajnos nem oldja meg számomra a dolgokat. Mondhatjuk akár igen, betegesen félek ettol, nagy valószínuséggel feleslegesen.
Örülök ha mindezek ellenére valaki segít, ha te viccesnek találod, legalább olvastál ma egy ilyet is.
Hogy a kérdésre is választ kapj. Gugli: sürgősségi fogamzásgátlási ambulancia.
Miután végiggörgetted a hirdetéseket akkor megtalálod (van egy oldal ami összeírja őket had ne másoljam most be). Bp-n a SOTE II, máshol a megyeszékhely megyei kórházai.
Amúgy neked nem kell, bár nem zárható ki, de pár húzástól minimális a kockázata. Nem érné meg felborítani a hormonháztartásod most. Ha szakadt volna a gumi "bent" akkor más lenne a helyzet, de nem ez történt.
Igen ez tényleg röhejes, jót is nevettem rajtad😂 de hogy normálisan is válaszoljak, mihamarabb keress fel egy pszichológust és kezdjetek neki a terápiának, mert ezzel megkeseríted a saját és a partnered életét is.
Vagy ha az segít, akkor olvass biológiai könyveket, mert pl az előváladékban is csak akkor van spermium, ha előtte már élvezett a delikvens 1-2 nappal, amúgy nincs benne. Vagy nálatok történt élélvezés 1-2 nappal ez az incidens előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!