Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a tapasztalatod a fogamzásg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a tapasztalatod a fogamzásgátlással PCOS ként?

Figyelt kérdés

Van egy fogamzásgátló ami pont erre van felírva (gabriele), sosem szedtem semmit,okom se volt rá..

De ha nagyon szerettem volna sem tudtam volna szedni eddig, ugye a nőgyógyász azt mondta hogy a mentruáció első napján kezdjem el szedni, majd kihagyva azt a hetet amikor újra megjönne. De a PCOS miatt nekem több mint fél éve nem jött meg, csak most.

Nem szeretném feleslegesen gógyszerezni magam, de egyben úgy is érzem a nagy kihagyások miatt a ciklusomban hogy kitudja meddig ez az első lehetőségem hogy elkezdjem. Emiatt érdekelnének tapasztalatok.

2023. ápr. 2. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

PCOS kent ne szedj hormonalis fogamzasgatlot!!!

Nagyon jo eszkoz a gumi. A pasid meg ertse meg h megjobban tonkre teszed a azervezeted.

Nekem is ezt mondta a doki. Mosteg 2 eve nem jon ossze a baba... A mostani dokim a fejet fogta h ennyire h lehet hulye a kollega. Ennyit a dokikrol.

2023. ápr. 2. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem az orvosom soha nem ajánlotta a hormonális fogamzásgátlás. Mindig óvszert használtam. Végül a párom a vazektómia mellett döntött, így már évek óta nem kell a fogamzásgátlással törődni.
2023. ápr. 2. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

Nem kell pcos-el nagyon védekezni, ha nem nemi beteg a pasid. elég, ha kihúzza, és a szádba élvez. 99%, hogy sosem lesz gyerekünk.

27/N (pcos-es)

2023. ápr. 3. 00:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Pcos mellett estem teherbe, szóval ez hülyeség hogy nem lehet gyereked. Ha kezelve van, betartod az orvosi utasításokat javulhat a helyzet. A megszakításos védekezés nem védekezés.
2023. ápr. 3. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:

#4es vagyok.

Egyébként igen sok orvos még mindig ezt mondja, hogy a fogamzásgátló majd segít ezen, de ez nem így van.

Ellenben ha te ezzel szeretnél mégis védekezni, nincs akadálya, maximum a későbbiekben ha elhagyod a gyerekvállalás miatt,lehet megnehezíti a helyzetet még jobban.

2023. ápr. 3. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!