Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tapasztalatod a fogamzásgátlással PCOS ként?
Van egy fogamzásgátló ami pont erre van felírva (gabriele), sosem szedtem semmit,okom se volt rá..
De ha nagyon szerettem volna sem tudtam volna szedni eddig, ugye a nőgyógyász azt mondta hogy a mentruáció első napján kezdjem el szedni, majd kihagyva azt a hetet amikor újra megjönne. De a PCOS miatt nekem több mint fél éve nem jött meg, csak most.
Nem szeretném feleslegesen gógyszerezni magam, de egyben úgy is érzem a nagy kihagyások miatt a ciklusomban hogy kitudja meddig ez az első lehetőségem hogy elkezdjem. Emiatt érdekelnének tapasztalatok.
PCOS kent ne szedj hormonalis fogamzasgatlot!!!
Nagyon jo eszkoz a gumi. A pasid meg ertse meg h megjobban tonkre teszed a azervezeted.
Nekem is ezt mondta a doki. Mosteg 2 eve nem jon ossze a baba... A mostani dokim a fejet fogta h ennyire h lehet hulye a kollega. Ennyit a dokikrol.
Nem kell pcos-el nagyon védekezni, ha nem nemi beteg a pasid. elég, ha kihúzza, és a szádba élvez. 99%, hogy sosem lesz gyerekünk.
27/N (pcos-es)
#4es vagyok.
Egyébként igen sok orvos még mindig ezt mondja, hogy a fogamzásgátló majd segít ezen, de ez nem így van.
Ellenben ha te ezzel szeretnél mégis védekezni, nincs akadálya, maximum a későbbiekben ha elhagyod a gyerekvállalás miatt,lehet megnehezíti a helyzetet még jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!