Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milligest tablettával kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
Lorellt szedtem, de voltak panaszait tőle ezért most váltottam. Egy fórumon valaki azt írta, hogy emellett lett terhes. Ez egy picit megijeszt.
Illetve más tüneteinek voltak?
3 fázisút szedsz? mert akkor lehetséges. a félidő tájéki tabletták ugyanis magasabb hormonadagot tartalmaznak, és amiatt pérezheted ezeket a tüneteket.
van még egy elmélet is erre h a 3 fázisú tabletták ugyanúgy működnek, mint a női szervezet. mindent ugyanúgy csinál, csak éppen mindet álcázva. szal ha éppen peteérés van, akkor peteérést szimulál, de közben nincsen természetesen peteérés.
Akkor nekem lehet ez volt,fehèrben több a hatóanyag. Ma vettem be az első zöldet 3 fàzisuból,megszűnt a hasi panasz.
Hogy vagy éd hogy döntöttél végül?
Békén hányingerem volt tőle, meg néha szédülök. Mindig az van az eszembe hogy nem kellene folytatni. Te újat fogsz szedni vagy semmilyet?
Magyaràn nem àllítja le 100% a petefèszket. Ez àltal kevesebb a meddőség.
De ha meg termèkenyül a pete ,nem engedi beàgyazodni ,magyaràn kilöki vetèlèst okoz,mert csökkenti az ösztrogènt,az meg kell a be àgyazodàshoz. Hàt nem tudom nem hangzik jól.
Írt fel neked másikat? Mi az?
Most elgondolkodtató, hogy újra elkezdem a régit szedni, ez tényleg nagyon rosszul hangzik.
Na várj a betegtájékoztató ezt írja: A háromfázisú fogamzásgátló készítmények minden egyes csomagban különböző hormontartalmú bevont tablettákat tartalmaznak, amelyek a normál ciklus változó hormonszintjéhez igazodnak. Ezek a hormonok hatásukat elsődlegesen az ovuláció gátlásával fejtik ki. Ezen kívül megváltoztatják a méhnyaknyákot és a méh nyálkahártyáját, ezáltal megnehezítik a spermiumok eljutását a petesejthez és csökkentik a beágyazódás valószínűségét.
Szóval a másik anyag ami benne van az ovuláció gátolja meg.
Olvass utàna mini tabletta gesztogèn,jól mondta a dokim nem àllítja le 100% az ovulàciot. Van ovulàcio,csak nincs bent pete.De a gesztagèn olyan hormon ami le àllítja vissza szórítja a progreszteront a zöld tablettàkban van a legtöbb ilyen,h ne legyen be àgyazodàs.
Nekem a 14-16 napon volt folyàs,de nem ez a ragacsos mint ami van peteèrèskor. A progreszteron leàllitàsa működik nàlam, hideràzàs,hasmenès napi 1, szórongok ideges vagyok,fej fàjàs,derèk fàlyàs. Pms tüneteinàl is ez
volt. Csak most nem olyan durvàn,mert gondolom annyira levitte a progreszteront ,h így szinten marad.Nekem ösztogèn dominanciàm van èn ösztrogén fogamzàsgàtlot nem bírom.
Most kihagyok egy hónapot. Lehet semilyet nem fogok.
Biztos h nincs megvastagodva a mèhnyàlka hàrtyàm,mert nekem az puffadàssal ,szórulàssal jàrt,sok progreszteron miatt,de mègis magas volt az ösztrogènem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!