Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számotokra mi a legjobb fogamzásgátlási módszer amiben bíztok?
Kb. 1 éve élek szexuális életet a párommal, mindig óvszerrel védekezünk és odafigyelünk, utána mindig megvizsgáljuk stb.
Viszont az elmúlt hónapokban rám szokott jönni ez a “babapara” még így óvszerrel is. Nyilván hallok sok rémtörténetet h óvszerrel is becsúszhat stb., viszont más módszert pl. fogamzásgátlót nem használnék semmiképpen (ha csak nem egészségügyi okokból, de védekezésre nem)
Ha ovulálok akkor még óvszerestül sem hagyom hogy belém élvezzen, azokon a napokon kihúzza.
Párom mindig nyugtat h jól használjuk az óvszert, es ő is mindig figyel.
Csak kérdezem h lányok, (meg fiúk is h barátnőtökkel) mi vált be fogamzásgátlás szempontjából.
Mit tanácsoltok az ilyen aggodalmakra?
Előre is köszii:)
23/L
Azért azt tisztázzuk, hogy semmilyen fogamzásgátlási módszer sem 100%os, szóval ha ennyire félsz, akkor semmiben sem fogsz megbízni, mindegyiknél parázni fogsz.
Én fogamzásgátlót szedek évek óta, semmilyen mellékhatása nincsen, minden alkalommal a párom bennem élvez el.
Nálunk úgy alakult, hogy az óvszert utáljuk,nekem kellemetlen, a párom meg semmit nem érez benne, szóval ezt azonnal kilőttük.
Hormonmentes gyógyszerrel kezdtem védekezni. Aztán mivel úgyis dokihoz mentem, hormonom fogamzásgátlót irattam, el is kezdtem szedni, de nem bírtam a mellékhatásait, így visszatértem a hormonmentes gyógyszerre. Majd ezt kombináltuk megszakítással is pár évig,
végül már csak megszakítással csináltuk/ csináljuk régóta.
Csak akkor hasznàlok hormonmentes gyógyszert ha azt akarjuk, hogy belèm élvezzen. Ez nem túl sok mert csak havi 1 doboz gyógyszert veszünk ami nem tart ki egy hónapig. A többi napra csak a megszakítás marad, de nekünk ez teljesen megfelel és bevàlt.
Egyébként 100%-os védekezés nincs, csak ha nem szexelsz, vagy kipakoltatod magad/vazektómia a pasidnak.
Egyik barátnőm meg a pasija is az óvszerre esküdtek, aztán most nevelgetik a gyereket aki valahogy mégis átvarázsolta magát a gumin...
Ha ennyire parázol a pasid húzzon gumit, te szedj fogamzásgátlót, rakass fel spirált, és használj hormonmentes gyógyszert is,+ húzza ki mielőtt elélvez😂 Így esélytelen a legszuperebb sperma is arra, hogy megtermékenyítsen! Igaz kicsit drága mulatság, de legalább nem görcsölsz ennyire.
Cseppet túlgondolod. Védekezzetek mindketten külön külön is és nem lesz semmi baj.
+Nyugi, ha felcsinál így is ami lehetetlen, akkor még mindig ott az esemény utáni tabletta és az abortusz is mint opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!