Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legjobb nem-hormonális alapú fogamzásgátlók hosszútávú kapcsolatban? Konkrét példákkal.
A hormontablettáktól szeretnénk távol maradni, illetve minden egyébtől is, ami egészségtelen/veszélyes lehet.
Valamilyen megbízható, mechanikus fogamzásgátlóra lenne szükség (de bármi más hatékony és ártalmatlan jöhet, nyilván az egyértelmű óvszeren meg trollkodásokon kívül), de már nem nagyon vagyok otthon a témában.
Az egyik korábbi barátnőm használt egy méhszájra felhelyezhető korongot spermicid géllel, de mivel azt szex után még 8 óráig fenn kell tartani, nem igazán szerette (ő találta, nem én kényszerítettem rá), és folyton panaszkodott miatta, hogy fájdalmas/kényelmetlen.
https://www.youtube.com/watch?v=f64Kml3adQ4&embeds_referring..
Habár régi videó még mindig aktuális. Mindent megtalálsz benne.
Sajnálom, de cska az óvszer elég hatékony és árralmatlan. Minden más vagy orosz rulett, vagy komoly komplikációi lehetnek
Én pl nem szedhetek fogamzásgátlót és megkérdeztem a nőgyógyászt, hogy mi van ezekkel a spirál meg rézgyöngy stb cuccokkal és egyértelműen lebeszélt róluk, mert egy állandó gyulladást tartanak fenn a méhben vagy mi. Én is gyakran olvasom, hogy megszívják vele a nők. Arról nem beszélve, hogy embertelen fájdalommal jár a behelyezése
Barátkozz meg a gumival szerintem. Nem rossz egyáltalán, csak meg kell találni a megfelelő fajtát
Az óvszer meg elszakadhat és észre sem veszitek.
Akkor a legbiztonságosabb a farkas póz.
Ülsz a lyuk mellett és vonyítasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!