Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A megszakításos módszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megszakításos módszer hogyan működik röviden-tömören?

Figyelt kérdés
Kerestem a YouTube-on több tartalomgyártótól is, de nem találtam. Valaki összefoglalná?

2023. dec. 22. 10:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Működik az, csak nem akkor kell kivenni, mikor már bement a fele cucc, hanem időben előtte.
2023. dec. 22. 14:09
 12/19 anonim ***** válasza:
57%

"Pont az a lényege, hogy nem működik."

Hát én ugyan rá nem beszélek senkit, de a feleségem úgy 25 éves korában hagyta abba a fogamzásgátló szedését, azóta megszakítással védekezünk. Most 37 éves. Van két tervezett gyerekünk. Az első gyerek szerintem konkrétan az első peteérés+nem megszakítás kombinációból fogant.g

Szóval még egyszer: én senkit nem biztatok senkire, de azért ez a "gratulálok apuka" meg "pont az a lényege, hogy nem működik" megszólalások nagyon erős túlzások. Mi egy összeszokott házaspár vagyunk, ismerjük a saját testünk és egymásét is, és ha elsül az orosz rulett, abba sem halunk bele, így szerintem teljesen oké.

2023. dec. 22. 14:15
 13/19 anonim ***** válasza:
90%

7.: azért sajnálom azokat a nőket akiket te ágyba viszel ha nálad ennyi "a pont az a lényege"....

Kérdező: a módszer nagyon kérdéses és kockázatos. Nincs garancia a véletlen teherbeesésbe. Azzal lehet csökkenteni a kockázatot - bár ez rontja az élményt - ha már erős izgalmi fokozatba van a férfi, akkor is kiveszi és lehiggad, majd vissza teszi és ugyanígy. De semmiképpen nem javaslom azt, hogy az utolsó másodperc előtt vegye ki és spricceljen. Ez az ami miatt 100%, hogy bent fog élvezni. Olyankor a férfinek nem nagyon van önuralma.

2023. dec. 22. 14:52
 14/19 anonim ***** válasza:
55%

#9 ha tényleg orvos vagy akkor kérdezd meg a nőgyógyász kollégáidat, hogy a nem kívánt terhességeknél a "védekezések" toplistáját melyik módszer vezeti.

Amúgy nagyon szép kis tanulmányokat linkelgettél be, de áruld már el neked mikroszkóp van a szemedben és vizslatod mindig az előváladékod tartalmaz-e spermiumsejteket? :)

2023. dec. 22. 14:55
 15/19 anonim ***** válasza:
53%

14: nem kell megkérdeznem, tudom. Az első helyen (a legrosszabb módszer) a naptármódszer / természetes családtervezés szerinti "védekezés" van. Azért az idézőjel, mert az nem védekezési módszer, szerintem:)

Van a tágabb ismerettségi körömben vérkatolikus család - a vérkatolikus jelző itt durván pejoratív, lásd később. Ők kizárólag "tudományosan" és az egyház szerinti legmegengedettebb módszerrel, a természetes családtervezéssel "védekeznek" vö. naptármódszer. 35 évesek mindketten és most várják a 8. gyermeküket (2x volt vetélés). Egyszer beszélgettem velük erről a módszerről és gyakorlatilag a nemi életük úgy működik, hogy a férfi MINDIG a párja hüvelyébe élvez (azonkívül "bűn"!!), de kihagyják/ kihagyták a termékeny napokat és bizony így is lett 10 teherbeesés..

A többi módszer még, amik abszolút nem bizonyulnak megbízhatónak, még a megszakításos módszerhez képest sem:

-hüvelyi szivacsok (bár itt a megbízhatóságot befolyásolhatja, hogy volt-e megelőző terhesség)

-spermicid tartalmú felhelyezhető helyi fogamzásgátlók (hab, gél, film stb)

A legmegbízhatóbb módszerek, bár 100%-ról itt sem beszélhetünk:

-sterilizáció (ffi)

-méhen belüli fogamzásgátló eszközök

-bőr alá ültethető implantátum (pl. Implanon)

Az utolsó kérdésedre a válasz: nem, még nem vizsgáltam, max. tippelni tudnék: szerintem nem tartalmaz.

2023. dec. 23. 21:16
 16/19 B.dávid.F ***** válasza:

Mielött el élvez kihúzza...

Igaz nem csak válasz de kedves kommentelők

Ha nem csak a kérdést néznétek hanem a kérdező nevét is ami ez esetben publikus akkor rá jönnétek hogy bizony csajsziról beszélünk

Neked meg kedves kérdező ha már van pasid akivel le akarsz feküdni akkor miért nem tőle kérdezed? ha meg nem egy ész akkor jobb ha hanyagoljátok a dolgot vagy felhúzza azt a kib@szott gumit

Ui:bocs a kissé bunkó válaszért

2023. dec. 24. 18:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Az arcára kell kicsapni a végén.
2023. dec. 24. 19:04
 18/19 anonim ***** válasza:
9-es nagyon jó mondja és alá is tudom támasztani amit ír: 20 év alatt 3 terhesség, több ezer aktusból. Sosem hibáztam el, mestere vagyok ennek.
2023. dec. 27. 16:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Élvezés előtt kiveszi a pasi... aztán ez orosz rulett, van aki simán megfogan így is.
2023. dec. 27. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!