Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megszakításos módszer?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakításos módszer?

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit, akivel teljesen egymásba habarodtunk. Én nem tudok gyógyszert szedni, Ő pedig nem bírja a gumit. Mindketten szeretnénk majd gyerekeket, de még korai lenne, mert épphogy összejöttünk... Azt mondta, az előző két hosszú kapcsolatában sem védekeztek, csak megszakításos módszerrel. Magyarul 7 éven át szexelt úgy, hogy időben ki tudta húzni, és sosem lett belőle gond. Szerintetek erre lehet alapozni? Úgy értem, ez tényleg nyomós érv..ha 7 éven át működött ez a védekezési mód, miért ne működne nálunk is? Ő teljesen biztos benne, hogy időben ki tudja húzni.
2023. jan. 13. 00:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínűleg ki tudja, de azt tartsd szem előtt, ha mégse, akkor a következményét te viseled, nem ő lesz terhes. Utána hiába mutogatsz, hogy de ő azt mondta...Sokra nem mész az igazaddal.
2023. jan. 13. 00:25
 2/22 anonim ***** válasza:
95%
Hagyjuk már ezt a nem bírja a gumit sztorit...
2023. jan. 13. 00:26
 3/22 anonim ***** válasza:
94%
Én nem mennék bele. Rengeteg más mód létezik a védekezésre. Vannak más óvszerek is, ha allergiás a normálra. De rengeteg lehetőség van. Ezzel szamomra azt sugallná, hogy felelőtlen, önző és még elengedni sem tudja magát igazán szex közben, mert figyelnie kell, hogy időben kapcsoljon. Kösz, nem kell. Lehet vazektómiát csinálni, visszafordítható, biztonságos. Hajrá.
2023. jan. 13. 00:26
 4/22 anonim válasza:
100%

Bruh...

Azért az gg, hogy 7 éven keresztül ment neki. Nekem egyszer volt egy gumiszakadás, és szegényke nagyon tömte a gyógyszereket utána.

2023. jan. 13. 00:45
 5/22 anonim ***** válasza:
93%
Biztosan nem mennék bele. De a pasival se maradnék sokáig, meg nem is jutnánk el a szexig, aki "nem bírja a gumit (na, persze), és megszakításos módszerre akar rábeszélni.
2023. jan. 13. 00:48
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

Egyrészt mondani bármit lehet.

Másrészt lehet a nő meddő volt.

Nekem annyira összeszűkülne a hüvelyem ettől a "védekezéstől", hogy egy ropit nem lehetne bedugni, de valakinek hülyének is kell lennie.

2023. jan. 13. 00:48
 7/22 anonim ***** válasza:
93%

Ez a nem bírja a gumit duma akkora kamu, mint a ház. Hagyjuk már de tényleg. Van latexmentes is, ha allergiás, de ez csak sima rinyának tűnik.

A megszakítás NEM védekezés, kizárt dolog, hogy belemennék. Igen-igen, 7 évig bevált. Aztán ez vagy igaz vagy nem. Vagy extrém példa ugyan, de honnan tudja nem-e voltak esetleg az előző barátnőinek nőgyógyászati problémáik, ami miatt nehezen esnek teherbe és esetleg ők maguk sem tudtak róla, hisz “élesben” még nem próbálkoztak. Na mindegy, a lényeg az, hogy erre semmiképp nem alapoznék. Létezik olyan is, mint előváladék, amitől ritkán ugyan, de szintén teherbe lehet esni. Meg létezik a “hupsz, lehet mégsem vettem ki időben” című sztori is. Stresszelne a franc minden hónapban, hogy vajon megjön-e. Ráadásul úgy értelmezem most ismerkedtek, még nem feküdtetek le? Mert én biztos nem engednék magamba gumi nélkül rögtön elsőre egy nem régóta megismert férfit úgy, hogy az előttem levő kapcsolataiban sem használt gumit! Ki tudja nem ad-e át valami nyavalyát..

Egy szónak is száz a vége: nem!

2023. jan. 13. 00:58
 8/22 anonim válasza:
100%

És ,hogy tudja olyan fürgén kirántani, hogy betegséget se adjon/kapjon??? >:)

Meg azmiaz, hogy nem bírja a gumit?

2023. jan. 13. 01:19
 9/22 anonim ***** válasza:
77%

Gumival tényleg nem olyan jó, írom ezt nőként... De egy ismeretlennel nem hiszem, hogy jó lenne neked sem ha becsúszna egy baba. Jobb biztosra menni.

Egyébként ha az előváladékban van életképes sperma, akkor cseszheted, mert igenis teherbe eshetsz tőle. Persze lehet, hogy nem de az esély ott van. És ha a 100-ból te leszel az az egy "szerencsés" Nem hiszem, hogy vigasztalni fog az, hogy a többi nem esett teherbe.

Sztori: 3-4 évig így csináltuk és egyszercsak hopp egy terhesség. Pedig mindig időben ki lett húzva.

Plusz sztori:

A csaj barátja mondta a csajnak, hogy az exévek is megszakításos módszerrel próbálkoztak és nem lett terhes x év után sem. A csajszi belement. Az első alkalom után teherbe esett. Gondolatod.

Innentől a te döntésed.

2023. jan. 13. 01:30
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként, ha irritálja a gumi, akkor valószínűleg allergiás rá.

Nem vagyok pasi, de van amelyik gumi engem is irritál, égek tőle. Gondolom allergiás vagyok rá.

Pl a durexből a sensitivtől kikészülök, a masculan sensitivtől nem. De pl a durexből a latexmentes sem irritál. Tehát ha ez a helyzet erre is van megoldás.

A másik, hogy én elhiszem, hogy nem olyan érzés, mert tényleg nem és sokkal intenzívebb, jobb nélküle. De, ha valaki nem akar gyereket, akkor ne ezen múljon már.. Vagy akkor keressetek más módszert. Nézzetek szét a neten. Én ezt a megszakításos módszert naptarmódszerrel és "vizelet ürítéssel" vállalnám be. De ezt sem az elején a kapcsolatnak.

2023. jan. 13. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!