Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos módszer?
"Én nem tudok gyógyszert szedni, Ő pedig nem bírja a gumit."
Akkor viszlát. Ez olyan, mintha nem akarna az egyikőtök gyereket. Ebben nincs kompromisszum.
Nem játszadoznék így a saját testemmel, életemmel, jövőmmel.
De mondjuk máséval sem, ha a párod helyében lennék.
Arról meg nem is beszélve, hogy a gyerek sokszor nem azonnal jön össze; sok pár hónapokon, éveken keresztül jóformán naponta szexel kifejezetten gyerekgyártás céljából, eredménytelenül. Számomra nem mond semmit, hogy az exe nem esett teherbe. Simán lehet hogy csak vakszerencséjük volt, vagy a nőnek valami fel nem fedezett termékenységi gondja van.
Szar ügy vagy sem, de a gumi az egyik legbiztosabb, és legkevésbé ártalmas módja a védekezésnek.
Nekem is 7 éven át volt mázlim az első párommal...
Semmiképpen nem mennék bele!!
10 eve “vedekezunk” megszakitassal es egyszer nem voltam terhes, persze lehet, meddo vagyok, nincs kizarva. (En ugy allok ehhez, ha lesz gyerek, lesz, ha nem akkor meg nem.)
Ettol fuggetlenul a “nem birja a gumit” egy gyoker kifogas es randizos idoszakban csak ugy nem allnek neki anelkul szexelni. Plane amig kb ismeretlen a masik, nem tudhatod, nem-e csak ugy allitja, hogy eddig is igy szexelt, valojaban meg elvarta tole a masik a gumit, de most teged gondolta be tud hulyiteni, vagy valoban igy szexeltek, de azt nem teszi hozza, 7 ev alatt hany esemeny utanit kellett bevennie a masiknak. Szoval nem tudhatod, inkabb legyel ovatos, az elejen mindenkepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!