Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megszakítás módszer igaz hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakítás módszer igaz hogy az nudli?

Figyelt kérdés
Attól még ugyanúgy elkapod a nemi betegséget.Óvszer a legjobb.
2022. ápr. 21. 19:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Betegséget meg a babát is🤣🤣
2022. ápr. 21. 19:54
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
A megszakítás és a naptár módszer azoknak való, akik pillanatnyilag nem akarnak gyereket, de szeretik, ha durva meglepetés éri őket.
2022. ápr. 21. 20:04
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

Nálunk 15 éve működik. Gyerekünk egy van, akkor lett, amikor akartuk, abortuszom sosem volt, és nem kúrunk félre, így nincs nemi betegség sem.

De a megszakításos módszer csak már bejáratott, jól működő kapcsolatba való, és csak azoknak, akik nem mennek a falnak egy véletlenül besikerült gyerektől. Mindenki másnak ennél komolyabb védekezési módszer való!

2022. ápr. 21. 20:18
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Megszakítás lutri. Van, akinek évtizedeken át működik, van akinek egyből besikerül a baba. Max tartós párkapcsolatban, ahol "hát, jön a baba, semmi baj" a helyzet.
2022. ápr. 21. 20:27
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

Gumi nélküli szex csak megbízható partnerrel.

A megszakítás működik ha valóban időben kiveszi a pasi, és nem a fele bent sül el.

Nekünk 12 éve működik, terhes 1x lettem, mert egyszer részegen csináltuk és nem vigyáztunk, az is később kezdett derengeni hogy szexeltünk. Abortuszom vêgül nem volt, szerencsére elment magától, még a műtét előtt.

2022. ápr. 21. 20:47
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
Négy és fél éve szexelünk megszakítással (a gyerek születése óta), megbeszéltük, hogy ha terhes leszek, természetesen megtartjuk. Minden oké volt, aztán eltört a keze az én nyuszikámnak, ezért én voltam felül egy darabig. 9 hetes terhes vagyok. 😃
2022. ápr. 21. 21:29
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
6. Remélhetőleg a pasid is beleegyezett,hogy megint gyerek legyen. Vagy te nem engedted a megszakítást?
2022. ápr. 21. 22:05
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

A megszakításos és a naptár módszer a legmegbízhtatatlanabb, a Pearl-indexe 35-40% körül van. Azaz egy év alatt rendszeres nemi élettel ekkora eséllyel következik be fogamzás. Szóval kb. lutri kategória. Van akiknél évekig kitart a szerencse, másnál meg pár alkalom után befigyel a két csík a teszten.

Stabil kapcsolatban alkalmazd, ahol nem gond ha mégis jön a baba.

2022. ápr. 21. 22:39
 9/12 anonim ***** válasza:
62%

Jobban örül, mint én. Nem direkt csináltam, csak amikor nagyban ugrálsz valakin, nem biztos, hogy azonnal le tudsz ugrani a másikról, főleg úgy, hogy neki nincsenek kezei, amivel időben jelezzen vagy segítsen.

2022. ápr. 22. 06:37
 10/12 anonim ***** válasza:
9. Nincsenek kezei hogy segítsen időben kijönni?
2022. ápr. 26. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!