Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakítás módszer igaz hogy az nudli?
Nálunk 15 éve működik. Gyerekünk egy van, akkor lett, amikor akartuk, abortuszom sosem volt, és nem kúrunk félre, így nincs nemi betegség sem.
De a megszakításos módszer csak már bejáratott, jól működő kapcsolatba való, és csak azoknak, akik nem mennek a falnak egy véletlenül besikerült gyerektől. Mindenki másnak ennél komolyabb védekezési módszer való!
Gumi nélküli szex csak megbízható partnerrel.
A megszakítás működik ha valóban időben kiveszi a pasi, és nem a fele bent sül el.
Nekünk 12 éve működik, terhes 1x lettem, mert egyszer részegen csináltuk és nem vigyáztunk, az is később kezdett derengeni hogy szexeltünk. Abortuszom vêgül nem volt, szerencsére elment magától, még a műtét előtt.
A megszakításos és a naptár módszer a legmegbízhtatatlanabb, a Pearl-indexe 35-40% körül van. Azaz egy év alatt rendszeres nemi élettel ekkora eséllyel következik be fogamzás. Szóval kb. lutri kategória. Van akiknél évekig kitart a szerencse, másnál meg pár alkalom után befigyel a két csík a teszten.
Stabil kapcsolatban alkalmazd, ahol nem gond ha mégis jön a baba.
Jobban örül, mint én. Nem direkt csináltam, csak amikor nagyban ugrálsz valakin, nem biztos, hogy azonnal le tudsz ugrani a másikról, főleg úgy, hogy neki nincsenek kezei, amivel időben jelezzen vagy segítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!