Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan oldható meg így a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldható meg így a szex?

Figyelt kérdés

Sajnos 2 éve a szülésem óta betegség miatt nem szedhetek fogamzásgátlót,spiráltól begyulladok,mostanában pedig kiderült hogy párom azért kerüli velem a szexet,mert gumival nem érez semmit és így nem élvezi.

Vazektómia még nem jöhet szóba jogilag.

Milyen más alternatíva van még?

Nincs így házaséletünk,szeretjük egymást,de így nincs meg a szikra,mintha ha csak kolesz társak lennénk.

Gyerek miatt meg a spontán randizás nem jöhet szóba ,még túl kicsi csak rövid ideig adható le nagyszülőkhöz.

Hogyan lehetne feldobni a házaséletünk és milyen fogamzásgátló módszer jöhet szóba?

2023. dec. 15. 23:08
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
42%

22: Már ketten-hárman írták itt, hogy külföldön elköttetheti.

Szlovákiában, Ausztriában...

2023. dec. 17. 00:30
 32/39 anonim ***** válasza:

Az első találatnál 550-700 Euró

[link]

2023. dec. 17. 00:33
 33/39 A kérdező kommentje:
Nem fogja elköttetni hacsak nem állja valaki az összegét🙄vazektómia kizárt, a többi értelmes választ viszont köszönöm 😊
2023. dec. 17. 10:23
 34/39 anonim ***** válasza:

Megoldható. Akarat kell hozzá. A válaszok alapján a férjedből ez hiányzik.

Megszokta, hogy a fogamzásgátlás a te dolgod. Holott közös felelősség. És most ő jön. A tabletta meg a spirál sem olcsó, pár éves adagból kijön a vazektómia ára külföldön. Ez egy befektetés.

Addig is termékenységtudat (Hormonmentes Janka YouTube csatornája), pesszárium, spermicid. De ez megint a te macerád.

Őszintén, anya vagy, nem elég 1 gyerekről gondoskodnod? A férjed most megy át a másodikká. Kérlek, ne védd, inkább oldjátok meg ezt a helyzetet. Mert szerintem ez már nem a fogamzásgátlásról szól, hanem a kapcsolatotok alapjairól, ki mennyit hajlandó beletenni, kinek az igényei fontosak. Nem jó az, ha mindig te áldozod be magad, mindig te engedsz. Mert most úgy viselkedik ezzel a gumifóbiával, mint egy hisztis neveletlen gyerek. Szerintem is kamu, hogy mindet kipróbálta. Persze, jobb gumi nélkül, de bőven nem élvezhetetlen gumiban. Ez már önzőség.

2023. dec. 18. 08:37
 35/39 A kérdező kommentje:
Sajnos ő tényleg ilyen,de igen leszóltam én is hogy kamasz korban bezzeg ment gumival. Mindegy vettem pesszáriumot,rajtam ne múljon ha ezután is kerül akkor az már tényleg miatta van és nem rajtam múlott. Persze gyerek óta nem volt időm fodrászra sem mert folyton beteg,meg semmi másra sem mint smink stb, így elfogadom ha nincs akkora kedve hozzá és ha a pesszárium segít akkor bele vetem magam. Lassan 3 éve hallgatott erről most kezdte csak kerülni a szexet,eddig bírta élvezet nélkül. Persze mondtam neki hogy néma gyereknek... szóval ha előbb szólt volna és nem tetteti hogy élvezi akkor én is előbb léptem volna. Mindegy talán még nem késő feldobni a szexet🤔
2023. dec. 18. 09:21
 36/39 anonim ***** válasza:
26%
Férfiaknak is van fogamzásgátló tabletta.
2023. dec. 18. 09:43
 37/39 anonim ***** válasza:
0%
Sőt, injekciós formában is van.
2023. dec. 18. 10:11
 38/39 anonim ***** válasza:
Nem, sajnos nincs. Kísérleteznek vele, de kereskedelmi forgalomba még nem került.
2023. dec. 19. 21:16
 39/39 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a pesszáriumot és nem.is érzem hogy bent van,1 hónap múlva megmondom hogy bevált-e😅
2023. dec. 21. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!