Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban hogyan oldható meg a szexualitás?
Figyelt kérdés
Nem, nem szeretnék ,,Face-time szexet”. Szoktunk szexi üzeneteket váltani, én küldök fehérneműs képet, nagyon nagyon megbízok benne. Szerintetek milyen ha videó chaten csak fehérneműben vagyok, semmi más, csak beszélgetés. Ha hívna és úgy venném fel akkor mi lenne? Vajon hogyan reagálna?2019. okt. 23. 16:05
1/3 A kérdező kommentje:
És igen, láttam, hogy előbb valaki kiírt egy távkapcsolatos kérdést, semmi összefüggés
2019. okt. 23. 16:08
2/3 anonim válasza:
Fehérneműben?
Az egyszer jó, utána már kevés.
Hosszú távon a félredugas a megoldás semmi más
3/3 anonim válasza:
maszturbálás, maszturbálás, elfoglalás magaddal, de hosszútávon nem műkődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!