Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan oldható meg a helyzet?
Figyelt kérdés
A barátommal együtt éltünk, jó kapcsolatban, viták nélkül. Aztán elfogadott egy németországi munkát, pedig azt mondta, hogy nem szeretne menni. Engem itt hagyott,nem is hívott.Lehet más van a dologban? Nem csak a munka? ..mindegy egy pillanatra megzavarodtam ezen, hogy lehet más is benne van és smároltam egy fiú haverommal szilveszter éjjel. Végül le is feküdtünk,de csak hátra tette be mert előre nem engedtem.
Elmondjam barátomnak? Hogy hozható helyre?
2017. jan. 3. 13:42
1/6 anonim válasza:
Fuu hát csak hátulról engedted?! Az mar mindjárt más...Miért nem beszéled megvele? Jobb mint,hogy megzavarodva lefeküdj egy másik csávóval...
2/6 anonim válasza:
Most ez milyen infó, hogy csak hátulról tette be ? és akkor már nem megcsalás ha nem engedted előről vagy mih? ezt a buta egy gondolatot már ha erre számítotttál, hogy ez felmenthet picit a dolog alól. azért jó volt bevenni más farkát nem? ez szin tiszta megcsalás. persze lehet a barátod is kur ogat mást valahol, de ez is az ha úgy nézzük. pfff még, hogy csak hátulról engedted, előről nem. Hahahahahah ez a nap kérdése komolyan mondom....
3/6 anonim válasza:
ugye nem azt vártad, hogy felmentsünk? az ilyenek nem szoktak utána válaszolni a válaszokra. :D
5/6 anonim válasza:
Orbitális kamu. Ennyire ostoba még egy lány sem lehet.
6/6 anonim válasza:
Jaj ne izéljetek már.... hiszen ez nem számít mert hátulról tette be neki, mint ha szopik egy nő és nem néz a szemedbe az nem megcsalás.... :D Idétlen libák... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!