Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldható meg ez a helyzet és mit tennétek a helyemben? L/23
4 éve vagyunk együtt a barátommal és már szeretnénk összeköltözni, de ő csak úgy akar, hogy az anyjával. Az apja már régen meghalt kiskorában. Nagyon össze van nőve az anyjával, szinte mindig egy munkahelyen is dolgoznak. Én eleve csak kettesbe szeretnék vele összeköltözni. Az anyját nem is igazán szeretem, mert tavaly nem is dolgozott egy évig, mert csak ivott. Most épp nem iszik, de ki tudja mikor fog megint. Albérletbe laknak, úgyhogy magába gondolom nem tudná fizetni. Úgy veszem észre az anyja fontosabb mint én. Felhoztam, hogy ha gyerekünk lenne akkor mi lenne és azt mondta rá, hogy nem tudja.. Szerintem akkor is az anyja fontosabb lenne. Pedig nagyon szeretjük egymást.
Meglehet valahogy oldani ezt a helyzetet? Vagy inkább engedjem el? Mostanában sokszor eszembe jut, hogy csak az időmet vesztegetem rá, mert később se hagyja ott ugyse.
Nehéz az ügy. De basszus ilyen helyzetben szerintem azt kérni hogy válasszon...Érdekes.
Figyelj az anyukájával akkor mi legyen? Huszon+ évig neveli az anyja, aztán "köszi anyu, viszlát" és már megy is...Jó hát jobbik esetben meglépik ugye ezt is. De így ? Hogy az anyja egyedül maradna, nem tudná fizetni magában a lakást? Mi a jó sz@rt csináljon? Nagyon nehéz kérdés. Én nem is tudnék választani ilyen helyzetben, és nem is irigylem a barátod, mondjuk látod, ő sem tud választani.
Most ha veled lenne ez, te mit választanál? Ha összeköltöznél a barátoddal és egyedül hagynád anyukád jobb esetben utcára kerülne, vagy otthonba? Te költöznél?
Nos ha az a válasza a gyerektémára, hogy nem tudja... Én ott zártam volna le ezt a kapcsolatot.
Értem én, hogy hosszú kapcsolat, szeretitek egymást stb, de biztos vagyok benne, hogy az anyjával való kapcsolata eddig is mérgezte a kapcsolatotokat, szóval nem vagy azért felhőtlenül boldog.
Ezzel a mondatával pedig aláírta, hogy soha a büdös életben nem fog megváltozni, mindig az anyja lesz a legfontosabb.. a gyereke még talán előrekerülhet a sorban, de hogy te soha nem fogsz az anyja elé kerülni az biztos.
Fiatal vagy, előtted az élet,és még ugyan bőven van időd, de én nem vesztegetném feleslegesen. Ez a kapcsolat pedig az.
1Móz 2,24-25
A férfi elhagyja apját és anyját,
ragaszkodik feleségéhez
és lesznek egy testté.
Ezt már a biblia megírta.
Az szép dolog, hogy a gyerek támogatja a szüleit, amennyire erejéből telik, de azt nem szabad senkitől elvárni, hogy a saját életét, és a családját feláldozza, pláne nem, ha az a szülő még méltatlan is az áldozatra.
Az idődet vesztegeted... a párkapcsolat az kettő ember.
Akármilyen alkesz is anyuka 5-10 éve lehet még.. addig várnátok a családalapítással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!